perjantai 5. lokakuuta 2012

Pyhä Henki, auttajamme.

Rakas Lähimmäiseni, Taivaallinen Isämme on antanut meille uuden päivän, kiitetään siitä! Olemme saaneet sadepäiviä toisensa perään, mutta keskiviikkona aurinko paistoi. Silloin ystävä tuli kanssani kävelemään ja sain kuvata syksyn kirkkaita värejä Sinullekin iloksi.

Kun luen päivän sanan, kirjan välistä tipahtaa rukous, jonka olen joskus kirjoittananut paperilapulle: "Kiitos, Isä, että lähetit Jeesuksen  pelastamaan meidät  elämään Sinun kanssasi iankaikkisesti. Kiitos, että Pyhä Henki toimii keskellämme, lohduttaa, rohkaisee ja ilmoittaa meille Sinun tahtosi, Taivaallinen Isämme!"

Jumalan tahdon näemme kiteytettynä kymmenessä käskyssä, joista aamuhartauden pitäjä puhui tänä aamuna. Kun elämme Jeesuksen lapsina, Pyhä Henki ohjaa meitä ja omatunto pitää hereillä, ettemme tieten tahtoen riko Jumalan tahtoa. Mutta kun olemme luonnostamme itsekkäitä ja horjuvia, saamme nähdä, että kuitenkin synnintunto herää Pyhän Hengen toimesta. Saamme pyytää anteeksi rikkomustamme Jumalalta ja lähimmäisiltämme  Anteeksisaamisen ja armon kokenut tietää, mitä on rikas elämä Jumalan kanssa. Sydämen täyttää ilo ja rauha Jeesuksessa. Armo on tullut todeksi! Jeesusta kiitämme tästä lahjasta tänään ja joka päivä!

Tänä aamuna, 5.10.2012, rakkaudella Mummi.

6 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitokseen yhdyn minäkin.
Kauniisti pihlajamarjat punertaa.
Hyvää ja siunattua viikonloppua sinulle!

Marja-Leena kirjoitti...

Taivaan Isän siunaamaa viikonloppua!

Tuo sanrobotti, joka vahtii vastauksia, on todella hankala. Kannattaisiko luopua siitä? Itse en käytä noita sanarobotteja lainkaan. Vastaaminen on hidasta ja vaikeaa on saada selvää, mitä niissä lukee. Ehkä olisi parempi laittaa kommenttien valvonta ennemmin, jos pelkää häiriköitä.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, herra siunatkoon Teidänkin sunnuntainne! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Marja-Leena! Osaatko Sinä neuvoa minua, kuinka tuon sanarobotin voi poistaa? Minä en osaa mitään uusia asioita tehdä tällä ihmekoneella. Runoystäväkin on jo hävinnyt pois tuon robotin takia. En minä halua sellaista robottia, joka hankaloittaa kommentteja. Mummi

Runoystävä kirjoitti...

En minä ole hävinnyut mihinkään. Ajattelin vain, ettei minun tarvitse olla ihan koko aikaa äänessä. Tai sitten soitetaan puhelimella ja jutellaan.

Iloinen päivä tänään. Lahdessa siunattiin käyttöön Gospel Ridersien tallitilat, jossa on tilaa moottoripyörien talvisäilytykseen sekä mukaviksi tehdyt oleskelutilat. Olin laittanut ajo-opetteluni tavoitteeksi, että ajan noihin tupaantuliaisiin uudella skootterillani sen 30 kilometrin matkan kotoani ja takaisin. Välissä on pätkä moottoriliikennetietäkin, jota ei passaa ajan ihan köröttelemällä. Hyvin sujui, vaikka tuulikin kovaa sivusta. Tässä toteutuu päässäni soinut psalmin 103 sana: "Sinun nuoruutesi uudistuu kuin kotkan."

Siunattua viikonloppu Sinulle!
Ihanasti olet onnistunut tuossa pihlajanmarjojen kuvassa saamaan marjat hehkumaan.

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, hienoa, että Sinulla on tuo uusi uljas harrastus. Ymmärrätkö mikä on se sanarobotti, joka mun blogissa häiritsee? Mummi