torstai 18. lokakuuta 2012

Jumalan lapseksi.( yöllä 18.10.2012.)

Rakas Lähimmäiseni, nukahdin hetken, ja sitten heräsin sydän täynnä kiitosta. Piti oikein nousta polvipenkille kiittämään Jumalaa Hänen armostaan ja rakkaudestaan!

Kaksi viikkoa sitten kohtasin itkevän naisen Vaasan kirkossa. Menin hänen luokseen ja hän kertoi murheensa. Otin häntä kädestä ja sanoin: "Jeesus auttaa Sinua, voit jättää nyt itsesi hänen hoitoonsa ja sitten rukoilin filippiläiskirjeen sanoin, älä mistään murehdi, vaan jätä asiasi kiitoksen kanssa Jumalan tietoon, niin Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva Sinun sydämesi ja ajatuksesi Kristuksessa Jeesuksessa."

Tämän viikon tiistaina tuo sama rouva tuli silmät loistaen halaamaan minua. "Kiitos, että rukoilit kanssani, mikään ei ole ollut sen jälkeen, niinkuin ennen. Olen ollut täynnä iloa, Jeesus on koskettanut." Kiitimme yhdessä Jumalan ihmeellistä armoa ja rakkautta. Jeesus pesee sydämen armoverellään. Hän antaa ilon ja rauhan. Hän antaa vapauden sydämeen, vaikka olosuhteet eivät muutukaan. Ihmeellinen Jumalan lahja!

Kiitos, Isä, että lupaus israelilaisille toimii Vaasassakin! "Mutta kun heidän sydämensä kääntyy Herran puoleen, peite otetaan pois. Herra on Henki, ja missä Herran Henki on, siellä on vapaus. Me kaikki, jotka kasvot peittämättöminä katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kirkkauden kaltaisiksi, kirkkaudesta kirkkauteen. Tämän saa aikaan Herra, joka on Henki." 2 Kor.3: 16-18.

Tänä yönä, 18.10.2012, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: