tiistai 23. lokakuuta 2012

"Jeesus löytyy"

Rakas Lähimmäiseni, kun herään tänään kello viisi, ilotsen Pyhän Hengen antamista sanoista: "Jeesus löytyy". Rakas Lähimmäiseni, onko Sinulta Jeesus kateissa? Minä voin todistaa Sinulle, että Hän on lähempänä kuin lähin puhelin.

Tiedän, että silloin kun maailma murjoo, kun  tulee pettymys, menetys, sairaus, kipu tai työ loppuu, masennumme, ja alamme kysellä, mistä tulee apu? Näin on tehnyt joskus psalminkirjoittajakin. Hän löysi avun ja vastaa meille Psalmissa 121:

"Minä nostan silmäni vuoria kohti: mistä tulee minulle apu? Apu minulle tulee Herralta, joka on tehnyt taivaan ja maan. Hän ei salli sinun jalkasi horjua, sinun varjelijasi ei torku. Katso, hän, joka Israelia varjelee, ei torku eikä nuku. Herra on sinun varjelijasi, Herra on suojaava varjosi sinun oikealla puolellasi. Ei polta sinua aurinko päivällä, eikä kuu yöllä. Herra varjelee sinut kaikesta pahasta, hän varjelee sinun sielusi. Hän varjelee sinun lähtemisesi ja tulemisesi nyt ja iankaikkisesti."

Jumala on katsellut Sinua, Hän on nähnyt, että väsyt. Hän on odottanut, että tulet Hänen syliinsä lepäämään, mutta Sinulla on mennyt lujaa. Ei ole tullut mieleenkään avunhuuto Jumalan puoleen. Mutta kun tulee äkkipysähdys, kun omat voimat eivät riitä, teet oikein kun kun huudat Jeeususta avuksesi. Jeesus on tie Jumalan yhteyteen. Jeesus löytyy!

Voit sanoa niinkuin monet: "Jeesus, jos olet olemassa, tule elämääni!" Hän tulee! Hän aloittaa sisäisen puhdistuksen. Hän ottaa pois syntisi ja antaa tilalle rauhan ja ilon. Huomaat, että painolasti, joka kalvoi sisälläsi on poissa. On helpompi hengittää. Tästä alkaa uusi elämä Jumalan kanssa!

Tänä aamuna, 23.10.2012, rakkaudella Mummi
2 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Totta joka sana.

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, kiitos kun Sinäkin varmennat tekstini! Mummi