sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Jeesus antaa rakkauden.

Rakas Lähimmäiseni, tänään on lepopäivä. Saamme kokoontua Isän eteen kuulemaan mitä Hänellä on sanottavaa meille tänä päivänä. Ehtoollisessa saamme ottaa vastaan Jeesuksen ruumiin ja veren ja kuulemme nuo ihmeelliset sanat: "Sinun edestäsi annettu ja vuodatettu." Kiitos, minun Jeesukseni,armostasi ja rakkaudestasi!

Kun luin päivän tekstit, 2 Mooses 20:1-17, Room: 1-13 ja Joh 13: 31-35, näin, kuinka rikas on tämän päivän Sana. Mooseksessa saamme kymmenen käskyä ja Jumala tekee tiettäväksi, että Hänen tahtonsa on, että me ihmiset kunnioitamme Häntä ja Hänen käskyjään ja elämme Hänen yhteydessään. "Minä, Herra sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan Isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen niille, jotka minua vihaavat, mutta teen laupeuden tuhansille niille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni."

 Roomalaiskirjeessä 10:1-13, Paavali rukoilee, että kaikki kuulijat pelastuisivat ja kertoo, että Kristus on lain loppu. "Se on se uskon sana, jota me julistamme. Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan...Sillä "Jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä pelastuu."

Evankeliumitekstissä Joh. 13: 31-35, Jeesus antaa meille uuden käskyn: "Uuden käskyn minä annan teille, että rakastatte toisianne, niinkuin minä olen teitä rakastanut- että tekin niin rakastatte toisianne. Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus."

Rakas Jumala, suuri on Sinun armosi ja rakkautesi meitä kohtaan! Avaa kaikkien suomalaisten korvat kuulemaan Sinun Sanasi, että eläisimme kanssasi Jeesuksen seuraajina täällä ja kerran luonasi taivaassa. Aamen.

Tänä aamuna, 7.10.2012, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Kiitos tämän aamun sanastasi! Eilen illalla lisäsin kommentin edelliseen tekstiin.

Kuvasi on aika hieno. Kirkkaat puut ja niiden alla liikennemerkki "kielletty ajosuunta". Aina ei saa mennä, mihin itse haluaisi, vaikka olisi kuinka kauniin väristä tietä.

Hyvää pyhää!

sylvi kirjoitti...

Kaunis syksyinen kuva.
tuohon ei voi muuta lisätä kuin, aammen.

mummi kirjoitti...

Rakkaat ystävät, kiitos mukeneolosta! Mummi