perjantai 10. toukokuuta 2013

Kevään ihmeitä!


Rakas Lähimmäiseni, raikas keväinen tuoksu on vastassa ulko-ovella kello neljä perjantaiaamuna. On satanut, sillä katu kiiltää puhtauttaan. Lämpötila on 5.5.astetta. Nämä "tähdet", juuri heränneet valkovuokot, tapasin pihastamme aurinkoisena keskiviikkona. Joka päivä Herra luo uutta. Elämme ihmeiden keskellä!

Kiitos nousee sydämestä, sillä Herra otti pois kivut jalkateristäni. Ne ovat vanhan ruumiini akilleenkantapäät tällä hetkellä. Kun kävelen enemmän, jalkaterät kipeytyvät. Herätessäni kipu eli vielä eilisestä väsymyksestä. Otin Bellavita-yövoiteen pöydältä ja hieroin sitä jalkateriini ja polviini. Rukoilin samalla: "Herra, ota pois tämä kipu ja väsymys!" Jalat läpenivät melkein kuumiksi. Herra hoiti lastaan! Iloiten aloitin venytyksillä ja jumpalla tämän aamun!

Parina päivänä olemme olleet Kuorofestivaalilla. Olemme kuunnelleet erisuuria ja eritasoisia kuoroja Rewell-centerissä. Olen laulanut seurakunnan ylistyskuorossa yli kolmekymmentä vuotta. Tiedän, että on ilo laulaa ja ylistää Jumalaa kuorossa. Kuoroyhteys innostaa!

Kuulijana huomaa sen, mitenkä innostunut johtaja saa kuoron elämään. On ilo kuunnella moniäänistä hyvin harjoiteltua esitystä! Hienoa, että me kaikki kadun kulkijat saamme kuulla esityksiä ilmaiseksi! Kiitos!

Rakas Isä, Sinä olet läsnä lapsesi jokaisessa hetkessä. Sinä johdatat Pyhän Hengen kanssa ja annat iloisia yllätyksiä mumminkin arkeen. Sinä armahdat ja hoidat! Ole ylistetty, Kolmiyhteinen Jumala tänään ja joka päivä!

Tänä aamuna, 10.5.2013, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Näitä samoja ihmeitä ihmettelen päivittäin. Valkovuokot kokoontuvat ryhmiksi loistaakseen ihanana valkoisena ryppäänä yhdessä.

Nuo kipujen häipymiset ovat myös ihmettä. Kipeää olkapäätäni on tutkittu useita kuukausia eikä apua ole tuntunut löytyvän. Olisin saanut peruutusajan lääkärille, mutta huomasin kivun kadonneen enkä siksi ottanut tuota peruutusaikaa. Syytä kivun katoamiseen en tiennyt. Viestittelin sitten ystävän kanssa muista asioista ja kerroin tuosta lääkäriajasta ja kivun häipymisestä. Ystävä kertoi, että hänen oli pitänyt rukoilla olkapään puolesta. Hän oli kyllä luullut, että hän rukoili Tapanin olkapään puolesta. Niin tai näin, mutta minun olkapäästäni on kivut poissa.

On meillä ihmeellinen Isä!

mummi kirjoitti...

On meillä ihmeellinen isä! Rakas Runoystävä, yhdyn sanoihisi. Kunpa kaikki muistaisivat pyytää Isältä, joka on rikas antaja!