torstai 23. toukokuuta 2013

Pyhän Hengen johdatuksessa.

Rakas Lähimmäiseni, Pyhän Hengen siunaavaa johdatusta päivääsi! Sanan ajan teksti Hes.36:26 on lupaus Pyhästä Hengastä: "Minä annan teille uuden sydämen ja teidän sisimpäänne uuden hengen." Eilen sain kokea Pyhän Hengen johdatusta koko päivän. Kiitos Jumalalle! Aamupäivällä ystäväni, Arkienkeli 1, jolla on  viherpeukalo, tuli luokseni ja toi penkkiini monenlaisia uusia kevätkukkia, jotka ilahduttavat ensi vuonna. Yhteen penkkiin tarvittiin multaa. Kun olin lähdössä sitä ostamaan, toinen ystävä, Arkienkeli 2, soitti: "Minulla olisi sinulle säkki multaa." Näin Pyhä Henki johdattaa arjessa. Sydän pakahtuu ilosta ja kiitoksesta!


Arkienkeli 1 jätti minulle lahjaksi karaoke-dvd-levyn: "Laula kanssani". Hän on opettaja, joka rakastaa lapsia
ja haluaa heille hyviä kokemuksia ja turvallisuutta. Sitä ajatellen, on tämä musiikkivideo tehty. Sitä voi käyttää kotona, koulussa, hoivapaikoissa ja eri tilaisuuksissa yhteyden luojana. Laulaminen on helppoa, sillä sanat etenevät kuvassa musiikan tahdissa. Näin voidaan laulaa täysin rinnoin. Laulu yhdistää! Voit vilkaista näytelauluja www.laulakanssani.net. Evankelinen opettajaliitto on julkaisija. Jos Sinua kiinnostaa, ota yhteyttä: seija annola@gmail.com.

Oletko kokeillut yhteistä kauppareissua ystävien kanssa? Meitä oli kolme mummia eilen ostoksilla. Aikaa kului, koska kaikilla oli paljon kerättävää ostoskoreihin, mutta ei se mitään, kun elää tätä "lenheetiä, aikaa jolloin kukaan ei hoputa, eikä komenna", sanoo ystäväni, Arkienkeli 3! Hieno kokemus, jonka kruunasi yhteiset pullakahvit! Kannattaa kokeilla!

Rakas Jumala, kiitos ystävistä! Kiitos Pyhän Hengen johdatuksesta ja Jeesuksen armosta ja yhteisistä rukoushetkistä Sinun edessäsi, Isä! Kiitos, että olet kutsunut meidät lapsiksesi! Amen.

Tänä aamuna, 23.5.2013, rakkaudella Mummi.


3 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos kun kävit blogissani ja myös taivaan Isälle ja enkeleille kiitokset.
Käynpä kuuntelemassa lauluja.
Taivaan Isän hoiviin.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, Seija iloitsisi, jos voisitte viedä pari kasttia rutsiin! Ja laulu voittaisi sielläkin. Katsellaan! Mummi

mummi kirjoitti...

Kylläpä tuli kasetista kasti ja Ruotsista rutsi, Anteeksi! Mummi.