keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Ilo Herrassa on iankaikkinen.

Rakas Lähimmäiseni, Psalmissa 86, jae 10 on tämän aamun lause: "Sinä olet suuri ja teet ihmetekoja, sinä yksin olet Jumala." Ehdotan Sinulle aamurukousta samasta Psalmista: "Minä ylennän sydämeni sinun puoleesi. Täytä minut ilolla! Sinä olet hyvä, sinä annat anteeksi, runsain mitoin sinä jaat armoasi kaikille, jotka sinua avuksi huutavat. Kuule minun rukoukseni, Herra, vastaa minun avunpyyntööni. Sinua minä hädässäni huudan ja sinä vastaat minulle....Herra, neuvo minulle tiesi, että noudattaisin sinun totuuttasi. Paina sydämeeni syvälle pyhä pelko nimeäsi kohtaan. Herra, minun Jumalani, sinua minä kiitän koko sydämestäni, iäti minä kunnioitan nimeäsi. Sinun hyvyytesi on suuri, sinä nostit minut tuonelan syvyydestä." Aamen.

Tuo Jeesuksen lahja, ilo, oli sydämessä eilenkin Arkipäivän rukoushetkessäkin. Monet olivat saaneet kesän aikana Jumalan kosketuksen ja monia asioita jäi vielä Isän eteen kestävään rukoukseen. Kiitos, Isä, että olet läsnä ja kuulet!

Ystävä kertoi kesällä alkaneesta selkäkivusta. Hän meni tutkimuksiin. Hänelle sanottiin, että haimassa on jotain, tulee lisätutkimuksia. Ystävä käynnisti rukoustaistelun! Tarkkojen tutkimusten jälkeen hänelle sanottiin, että kaikki on kunnossa ja selkäkipukin hävisi. Jumalalle kiitos, Hän tekee ihmetekoja ylitse määrän! Niillä Jeesus viestittää meille:"Ilo Herrassa on iankaikkinen! Minä tulen pian!"

"Kiitos nyt Herran, Hän korkein on kuninkahamme. Pyhänä sokohon nimensä veisatessamme. Oi kristityt, hartaalla mielellä nyt soikohon hallelujamme! Kiitos nyt herran! Hän kaiken on alku ja luoja. Siipinsä varjossa meillä on turva ja suoja. Huomaatko sen, kuinka on uskollinen armon ja autuuden tuoja? Kiitos nyt Herran! Hän elämän meille on luonut. Hän terveen ruumiin ja mielen on lahjaksi suonut, myös sairaille, kaikille särkyneille turvan on sanassaan tuonut. Kiitos nyt Herran, kun nimeensä luottaa me saamme, eläissä kuollessa turvata Vaphtajaamme. Jeesus hän on, hänelle kaikukohon kiitos ja kunnia! Aamen.

Tänä aamuna, 18.9.2013, rakkaudella Mummi.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aamen. Herra auttaa. Sain voimaa virrestä 600.

Anonyymi kirjoitti...

Ja myös mummi sinun kauniista tekstistä. Lähti tuo edellinen viesti ennenaikojaan. Siunausta päivääsi.

mummi kirjoitti...

Rakas Anonyymi, kiitos kauniista sanoistasi ja kannustuksesta. Iloitaan Herrassa! Mummi