perjantai 20. syyskuuta 2013

"Ken on mun lähimmäiseni?"

Eilen kokoonnuimme Lähimmäisiltaan. Meillä on halu rukoilla lähimmäisten puolesta ja auttaa heitä antamalla omastammme. Kesän jälkeen oli ilo kuunnella Mirjan opetusta ja jakaa lapsuuskokemuksia. Pyhä Henki yhdisti meidät! Isä hoiti meitä turvallisella läsnäolollaan!

Vuorisaarnassa Jeesus sanoo: "Te olette kuulleet sanotuksi, rakasta lähimmäistäsi ja vihaa vihollistasi, mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat, että olisitte Isänne lapsia, joka on taivaassa; sillä hän antaa aurinkonsa loistaa niin pahoille kuin hyvillekin ja antaa sataa niin väärille kuin vanhurskaillekin. Sillä jos te rakastatte niitä, jotka teitä rakastavat, mikä palkka teille siitä on tuleva? Eivätkö publikaanitkin tee samoin? Olkaa te siis täydelliset, niinkuin teidän taivaallinen Isänne täydellinen on." Matt. 5:43-48.

 Markus 12:30-31 Jeesus sanoo ensimmäisen kaikista käskyistä: " ´Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja kaikesta voimastasi´ ja toinen on tämä: `Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi´. Ei ole mitään käskyä suurempaa kuin nämä."

Rakas Jumala, Sinä olet antanut käskyt. Sinä annat myös rakkautesi, joka muuttaa kivisydämen lihasydämeksi. Sinä rakastat meitä Jeesuksen ristinarmolla, että opimme ensin rakastamaan itseämme. Sitten Sinä opetat meitä seurakunnassasi toinen toistamme hioen rakastamaan toisiamme ja ja lähimmäisiämme. Kiitos Isä, tästä eliniän kestävästä rakkaudenkoulustasi Pyhän Hengen ohjauksessa. Ole ylistetty Kolmiyhteinen Jumala! Aamen

Tänä aamuna, 20.9.2013, rakkaudella Mummi.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Mummi kun muistutat tärkeistä asioista osuvilla kirjoituksillasi. Kiitos kun kuljet vierellämme ja saamme yhtyä rukouksiin kanssasi. Siunausta syksyisiin päiviin!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mummi. Nämä kirjoituksesi ovat kuin isä tahtoisi puhua minulle kauttasi. Olen viimeaikoina kärsinyt ahdistuksesta ja meillä on ollut työssä vaikeaa työkaverin kanssa, joka aiheuttaa pahaa mieltä. Nämä sinun tekstit ovat koskettaneet. Älä pelkää sillä minä olen sinun kanssasi ja nyt tämä rakasta lähimmäistäsi, myös vihamiehiä niinkuin jumalaa, Aamen. Näin se on, vaikka joku olisi kuinka ilkeä, niin pitäisi osata rakastaa ja rukoilla hänen puolesta. Rukoillaan ja ollaan hyviä toisillemme. Siunausta.

mummi kirjoitti...

Rakas anonyymi, iloitsen siitä, että Jumalan Sana on koskettanut Sinua. Jos haluat keskustella kanssani, kirjoita sähköpostiini.(alla)Olen työskennellyt työterveyshoitajana. Ehkä osaan kuunnella Sinua ja vahvistaa luottamustasi Taivaanisään. Ole siunattu! Mummi