keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Kiitos ystävistä!


Rakas Lähmmäiseni, kiitetään siitä, että Jumala pitää meistä huolen tänäänkin! Päivän lause on Psalmista 127, jakeet 1-2: "Jos Herra ei huonetta rakenna, niin sen rakentajat turhaan vaivaa näkevät. Jos Herra ei kaupunkia varjele, niin turhaan vartija valvoo. Turhaan te nousette varhain ja myöhään menette levolle ja syötte leipänne murheella; yhtä hyvin hän antaa ystävilleen heidän nukkuessansa." Jumalan huolenpidosta kertoo tämäkin lause, mutta rukouksemme ohjaavat Jumalan kättä. Huokaistaan Isälle asiamme, Hän kuulee ja Hän auttaa ajallaan. Jos joudumme kauan viipymään rukouksessa, muistetaan, että Herra siunaa kestävää rukoilijaa. Jumala rakastaa jokaista, joka Häntä avuksensa huutaa!

Tänä aamuna mittarissa oli 11 astetta. Saamme vielä nauttia lämpimästä syyspäivästä! Olen saanut vierailla ystävien huviloilla. Ette tiedä, kuinka onnelliseksi teette mummin, kun kutsutte kesäänne! Meren tuoksu, veden kimallus, korkea taivas ja veneen tuoma vapaus! Hääpäivänämme kunniaksi olen saanut nauttia kaksi päivää ystävien kesästä.. Olen saanut muistella mieheni kanssa tehtyjä veneretkiä Vaasan saaristoon, pakoja kaupungin kuumuudesta. Olen saanut muistella ja itkeä ikävääni. Kiitos Teille ystävät!

Rakas Jumala, kiitos siitä, että Sinun rakkautesi vaikuttaa kanssakäymisissämme. Sinä luot yhteyden, joka on avara, kuin armo! Sinä luot luottamuksen, joka on luja kuin Sinun totuutesi ja Sinä tuot ilon ystävien kohtaamisiin. Kiitos, meitä kaikkia rakastava Jumala! Kiitos ystävistä! Aamen.

Tänä aamuna, 11.9.2013, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Iloitsen kanssasi, että olet saanut viettää mukavia päiviä ystävien kanssa.
Siunausta tähänkin päivääsi!

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, kiitos myötäelämisestäsi! Herran hyvää hoitoa Sinullekin ja kaikille lukijoilleni. Mummi.