keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Jeesus puhuu


Rakas Lähimmäiseni, eilen olimme retkellä. Saimme nähdä, miten eläinvanhukset elävät; vapaudessa ja hyvässä hoidossa. Vanha Markki Ylistarossa oli yksi kohteemme. Kanat, ponit, lampat ja kalkkunat elivät pihapiirissä hyvässä sovussa. Possuvanhus siirsi häkkiään sitä mukaa kun ruoka loppui.. Hyytävä pohjoistuuli ravisteli, kun vaatetta ei ollut riittävästi! Mutta bussissa oli lämmintä ja hyvä tunnelma.

Tälle päivälle meille ojennetaan Jeesuksen puhe tulevasta Joh. 16 luku. Hän lopettaa luvun näin: "Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa RAUHA. Maailmassa teillä on ahdistus, mutta olkaa turvallisella mielellä, minä olen voittanut maailman."

Lue, rakas ystävä koko luku. Jeesus tulee Sinua lähelle! Hän puhuu lähdöstään ja vakuuttaa, että lähtö on Jumalan tahdon mukainen. Hän vakuuttaa, ettei hän jätä seuraajiaan orvoiksi, vaan hän lähettää heille Puolustajan, Pyhän Hengen, joka "johdattaa heidät kaikkeen totuuteen" Hän haluaa antaa täydellisen ilon seuraajilleen, kun he näkevät rukousvastauksen, rukoiltuaan Jeesuksen nimessä. Ja Jeesus kertoo Isän rakkaudesta, johon kaikki hänen toimintansa perustuu. Rauhoitutaan kuulemaan Jeesuksen lempeää ääntä, ja luetaan koko luku. Pyhä Henki on läsnä, Hän siunaa Sinua, Ystäväni!

Tänä aamuna, 28.5.2014, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Mummi sinun rakkaudellisista sanoista. Jeesus siunaa Mummia, auta häntä arjen asioissa, varjele vaaroista. Siunattua Helatorstaita sinulle Mummi.
eeva

sylvi kirjoitti...

Kiitos taas ihanasta luvusta.
Oikein hyvää helatorstaita sinulle♥

mummi kirjoitti...

Rakkaat ystävät, eeva ja Sylvi, tänään vietämme Jeesuksen taivaaseenastumisen juhlaa. Jeesus ru
koilee tänäänkin meidän kaikkien puolesta, ettei uskomme raukeausi emmekä eksyisi, vaan ilotsemme Pyhän Hengen kanssa Kristuksen voitosta ja Isän rakkaudesta! Olkaa siunatut! Mummi