keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Maa on täynnä Herran armoa

Rakas Lähimmäiseni, eilen syvennyin maalaamaan muotokuvaani. En ehtinyt kotona juuri muuta tehdä. Vaikeaa on saada näköä ja sielua maalaukseen. Oletko kokeillut? Tänä aamuna olin tosi väsynyt, teki mieli vain nukkua. Sitten kun luin tämän aamun jakeen, innostuin valtavasti. Ilmenikö taas ADHD!

Ajattele, lukijani Psalmissa 33, jakeessa 5, kymmenllä sanalla on sanottu koko Jumalan olemus! " HÄN RAKASTAA VANHURSKAUTTA JA OIKEUTTA; MAA ON TÄYNNÄNSÄ HERRAN ARMOA."

Jumala rakastaa vanhurskautta ja oikeutta, koska Hänen kauttaan tulee maahan oikeus ja Hänen kauttaan meidät vanhurskautetaan. Minusta on hienoa, että oikeudessa pannaan sormi Raamatulle ja luvataan puhua totta. Jumala näkee sydämeen, sen tietää jokainen ihminen. Jumala on totuus, oikeudessa on puhuttava totta.

Jeesus vanhurskauttaa meidät. Hän tekee meistä Jumalalle kelvollisia, kun hän ottaa syntimme pois. Meistä tulee Jumalan lapsia ja Hänen valtakuntansa kansalaisia. Mehän olemme kahden maan kansalaisia. Synti erottaa meidät Jumalasta, siksi on tärkeätä elää lähellä Jeesusta, armon alla!

Toinen lause: " Maa on täynnänsä Herran armoa", saa iloiseksi sydämen! Jeesus on läsnä Pyhän Hengen kanssa. Jeesus haluaa, että jokainen joka Häneen uskoo, saa inkaikkisen elämän. Jeesus on armoistuin kaikille rikkoneille! Armo on henkilökohtainen lahja. Sen voi ottaa vastaan vaikka omassa rukouskammossaan tai kuoleman hetkellä. Kiitos Jeesukselle, Kiitos iankaikkiselle Isälle!

Tänä aamuna, 7.5.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: