maanantai 26. toukokuuta 2014

Runo-lomalla


Rakas Lähimmäiseni, meitä on toistakymmentä onnellista, jotka saimme viettää runo-loman täysihoidossa  meren äärellä. Vihreä kevät, meri ja taivas, oppaana Luojan siunaama runoilija, joka kirjoitti sanat virteen: "Koskata minua Henki, kosketa kirkkaus" ja on luonut tuhansia runo-helmiä iloksemme, Pia Perkiö. On suuri ilo, ja Jumalan lahja, että Pia jaksaa tulla, niinkuin kevätkiuru, meitä tavallisia tallajia runolle pökkimään!

Mummi oli toiveikas, illalla se jo puhkesi säkeiksi: "Aurinko laskee horisonttiin, tuulen kiireetön juoksu kultaa meren, linnut laulavat iloaan, kevät tuoksuu.- Vanha sydän lepää, odottaa yhteistä iloa - mikä hetki runon tulla!

Pian uudessa runokirjassa: "Hyvillä mielin" on kauniita kuvia ja runotimantteja. Kirjaan Sinulle yhden, joka kosketti minua äsken juhlinutta: "Me arkeen uskovat juhlimme kevyesti. Vuodet eivät veistä päivistä iloa. Riemu ei haalene, hurmio ei laimene, painuu vain syvemmälle kun turha haihtuu." Voiko sen paremmin sanoa!
Kiitos Pia, kiitos sisaret ja veli ja kiitos, Isä!

Eilisen lepopäivän aihe oli rukous. Sanan aika  puhuu Isälle näin: "Herra, Sinä opetit meille rukouksen. Anna sen elää sydämissämme. Anna sen vaikuttaa sanoihimme ja tekoihimme. Anna sen muovata asennoitumistamme toisiin ihmisiin ja elämän valintoihin. Tulkoon sinun valtakuntasi myös meissä. Aamen

Tänä aamuna, 26.5.2014, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

kaisa jouppi kirjoitti...

Oli kyllä hieno viikonloppu.
Nyt on arki saanut.
Mitä tekisi, kun pyykkikasat, sottasovat huutavat, vaikka olisi niin paljon runollisempaa tekemistä?

mummi kirjoitti...

Kiitos Kaisa kunrustasit runokirjasi! Oli tosihienoja runoja elävästä elämästä! Sinä osaat sanoa! Mummi

sylvi kirjoitti...

Pialla on kauniita runoja.
Usein laulamme hänen kirjoittamia lauluja.

Hyvää alkanutta viikkoa sinulle ♥ ♥

mummi kirjoitti...

Sylvi, rakas ystävä, Pia on todella yksi eturivin runoilijoita Suomessa. Suuri ilo saada olla hänen kurssillaan! Iloa ja valoa Teillekin, sinne naapurimaahan! Mummi