tiistai 20. toukokuuta 2014

Tulkaa, sillä kaikki on jo valmiina

Rakas Lähimmäiseni, kuuma kesäpäivä tulee tästäkin. Puoli viideltä oli 12 astetta lämmintä ulkona. Eilen ja yöllä on satanut. Se virkisti puut. Lehdet ovat suorastaan rynnänneet ummuistaan iloksemme. Maisema on muuttunut. Vaahtera kukkii vihreänä. Omaenapuu avaa velkoisia kukkiaan. On aika iloita luonnosta ja nähdä, että Jumala luo uutta!

Iloitsin, kun anonyymi kysyi minulta Jumalan lahjasta. Yritin vastata eilisen blogin kommentissa. Katsopa Sinäkin, olenko vastannut oikein! Kiitos!

Aamulla avasin Raamatun. Minulle aukesi Luukkaan evankeliumin 14 luku. Jakeessa 15 "eräs pöytäkumppaneista sanoi hänelle: "Autuas se, joka saa olla aterialla Jumalan valtakunnassa." Jatkossa Jeesus puhuu miehestä, joka laittoi suuret illalliset ja kutsui kaikkia, mutta kaikilla oli esteensä, he eivät voimaat tulla. Kutsu kuului: "Tulkaa, silla kaikki on jo valmiina."

Meidän seurakunnissamme on Jumalanpalvelus joka sunnuntai. Ehtoollispöytään kutsutaan samoilla sanoilla: "Tulkaa, sillä kaikki on jo valmiina." Kutsuja on Jeesus. Hän haluaa pestä meidät puhtaiksi kaikesta synnistä. Ehtoollisella saamme esimakua siitä, kuinka Jeesus pukee meidät valkoisiin vaatteisiin. Meille sanotaan: "Autuas se, joka saa olla aterialla Jumalan valtakunnassa." Onko meillä esteitä? Miksi emme riennä sankoin joukoin ehtoolliselle kokemaan Jeesuksen antamaa autuutta?

Tänä aamuna, 20.5.2014, rakkaudella Mummi

1 kommentti:

mummi kirjoitti...

Rakas Hillevi, tervetuloa lukijoitteni joukkoon! Siunataan toisiamme! Mummi