tiistai 13. toukokuuta 2014

Pelastus on Jumalan lahja

Rakas Lähimmäiseni, kun avaan Raamatun on edessäni Paimenpsalmi: "Herra on minun Paimeneni, ei minulta mitään puutu." Jeesus on antanut minulle "elävää vettä", sentähden minulta ei mitään puutu, sydämeni minussa on levollinen. Jeesus on minun turvani. Pyhällä verellään Hän on minut peloista js synneistä pelastanut. Hän on ohjannut minut Isän syliin! Ylistys Sinulle Kristus!

Juha Vähäsarja puhuu tästä Jumalan lahjasta, kirjaan sen meille tähän päivään: "Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja." Ef. 2:8.Kuuletko sinä väsynyt ja itseäsi uskonnollissella yrittämisellä rääkännyt sielu, mitä tämä Jumalan sana sinulle sanoo? Lue se nyt tarkkaan ja usko, mitä se sinulle vakuuttaa!

Jumala on pelastanut sinut armosta. Ei siis sinun ratkaisusi tähden. Ei sinun onnistuneen kilvoittelusi tähden. Ei sinun moraalisten suoritustesi tähden. Ei sinun kiltteytesi tähden. Ei sinun kyyneltesi tähden. Ei sinun palvelusi tähden. Ei onnistuneen pyhityselämäsi tähden. Ei sinun rukoustesi palavuuden tähden. Ei sinun lukemisesi määrän tähden. Ei minkään sinun tekosi tai ominaisuutesi tähden, vaan armosta Kristuksen tähden. Siksi, että Jumala päätti itse pelastaa sinut, vaikka hän tiesi millainen sinä olet. Pelastus on lahja."

Kiitos, rakas Jumala, siitä, että lähetit rakkaan Poikasi, Jeesuksen, maailmaan pelastamaan meidät yhteyteesi ja rakkaiksi lapsiksesi, ei kullalla eikä hopealla, vaan Kristuksen kalliilla verellä! Aamen

Tänä aamuna, 13.5.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: