lauantai 26. kesäkuuta 2010

Jumalan ihme

Rakas Lähimmäiseni. Tapasin eilen ystäväni Virpin. Hän kehotti minua kertomaan Sinulle Jumalan ihmeellisestä johdatuksesta, jota hän koki viime viikolla.

Maanantaina kello yksi, hänen rakas lemmikkinsä, Gesar-papukaija, livahti ulos. Virpi lähti heti etsimään kadonnutta. Lähistöllä oli rakentamaton tontti, jossa oli paljon puita. Sinne hän meni katselemaan ja viheltämään kutsuääntä. Toivo heräsi, kun lintu vastasi hänen huutoonsa. Vähitellen vastaukset katosivat ja Virpi lähti itkien luokseni kertomaan suruaan. Rukoilimme yhdessä, että Jumala pitäisi huolta Gesarista ja lähettäisi sen kotiin. Olin kuullut aamulla lupauksen ”Uskokaa saaneenne”. Luin blogini Virpille ja Kiitimme jo siitä, että Jumala voi varjella linnun ja lähettää sen kotiin.

Tiistaina Virpi etsi taas ystäväänsä, mutta vastausääniä ei enää kuulunut. Yöllä lämpötila oli laskenut viiteen asteeseen. Tämän linnun turvallinen lämpötila on 20 astetta. Toivo alkoi jo hiipua. Siitä huolimatta Virpi huhuili ja odotti. Keskiviikkona kokoonnuimme rukoilemaan muutamien ystävien kanssa. Yhdessä jätimme taas rukouksen Gesarista. Kun Virpi ajoi kotiin yhden maissa keskiviikkona, hän tunsi iloa sydämessään, että Jumala voi häntä auttaa. Hän uskoi saaneensa!

Kello kolme hän kuuli tutun vislauksen melko läheltä ja alkoi katsella puita. Siellähän kaveri oli, naapurin koivussa. Ihmeen kaupalla karkuri oli löytänyt kotiin. Jumala oli varjellut sen petolinnuilta ja johdattanut kotiin! ”Tule Virpille” kutsu sai linnun tulemaan Virpin käteen.

Turvallisessa häkissään Gesar alkoi heti syödä jyviä ja juoda vettä. Kuinka se selvisi kaksi vuorokautta ilman vettä ja ruokaa? Kuinka se kesti yön kylmyyden ja vältti metsän vaarat? Jumala sen varjeli! Onnellisena Virpi soitti minulle, että ihme on tapahtunut! Tapahtuukohan usein niin, että häkissä elänyt lintu osa takaisin kotiinsa, jos se joutuu ulos? Kiitimme yhdessä hyvää Jumalaa, joka pitää huolen linnuistakin ja vastaa rukouksiin ajallaan! Jumalan siunaamaa juhannusta Sinulle, Ystävä!

Tänään, 26.6.2010, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

pau kirjoitti...

Hyvää Juhannusta jokaiselle!
Olipa iloinen rukousvastaus tuo linnun kotiinpaluu. Samoin tuo, mitä Runomummo kirjoitti aiemmin suomenkieltä puhuvasta toisesta potilaasta. Meillä on rukouksia kuuleva Jumala.
Ja vaikka välillä elämä tuntuu harmaalle, ankealle ja surulliselle, Jumala ei muutu, hän pysyy samana ja rakastaa iankaikkisella rakkaudella, myös minua. Se on ilouutinen. Se kannattaa pitää mielessä.
Kesäterveisin!

mummi kirjoitti...

Rakas Paula. olen yrittänyt soittaa sinulle ja onnitella ylioppilaasi johdosta, vaan en ole saanut Sinua langan päähän. Onnea ja menestystä nyt, kun kohtasimme! Ilo nuoren valinnoista ja löydöistä!
Jumala on uskollinen ja kuulee meitä, kun Hänelle huolemme kerromme. Kiitos rukousvastauksista! Mummi

mummi kirjoitti...

Paula, kerrothan erityisterveiseni Arille, ja onnitteluni viimeisen lapsen ylioppilaaksi tulon johdosta! Voimia ja luottamusta! Mummi

pau kirjoitti...

Kiitos, kerron, Mummi.
Olemme olleet usein eri paikassa kuin puhelin, joten luultavasti silloin ainakin, kun olet yrittänyt soittaa.
Ari on juuri kuumeessa, saa rukoilla.
Omaa oloani en osaa kuvailla :/ mutta Isämme tietää kaiken.
Turvallisissa käsimme olemme, ja koska emme ole itsemme omat, vaan meidät on ostettu Kristuksen kalliilla verellä, hän pitää varmasti meistä huolen perille asti.
Iloa murheenkin keskellä!
jk. itsekin olen pienen tytön mummo :D