maanantai 14. kesäkuuta 2010

Terveisiä Lähetysjuhlilta

Rakas Lähimmäiseni, minulla on Sinulle terveisiä Lähetysjuhlilta Varkaudesta. Saimme olla ystävän sisaren perheessä kaksi päivää rakkaudellisessa huolenpidossa. Meitä todella ”pidettiin kuin piispaa pappilassa”. Kiitollisuus Jumalaa ja näitä ystäviä kohtaan on suuri!

Lähetysjuhlien juhlamessu Varkauden kirkossa oli juhlien huipennus. Sai tuntea Jumalan perheväen yhteyttä, kun täysi kirkollinen juhliin osallistuneita sai laulaa kiitosta Jumalalle ja kuunnella chileläisen naispiispan saarnaa siitä, miten ihmisillä ei ollut aikaa tulla Jeesuksen vertauksen pitoihin erilaisten tehtävien tähden. Näin monet ohittavat kutsun seurata Jeesusta kiireidensä tähden. Luukas 14:16-24. Entä me, jotka olemme ottaneet kutsun vastaan, kuulemmeko me, kun meiltä pyydetään lähetysalttiutta. Pohdin sitä, mikä on minun verukkeeni, kun Jumala pyytää minua antamaan aikaani ja työtäni Hänen valtakuntansa tarpeisiin. Emännällämme oli kaksi suurta laatikollista valmiina sukkia ja lapasia lähetettäväksi lähetyskentille, niille ihmisille, jotka niitä tarvitsevat.

Ehtoolliselle saimme polvistua kaikki rinta rinnan, ottamaan vastaan armoaterian. Jeesus, Totinen Viinipuu rakastaa ja ruokkii kaikkia lapsiaan samalla tavalla. Hän antaa armonsa ja rauhansa jokaiselle anovalle. Me olimme kaikki samalla viivalla alttarilla, niin piispat ja papit, kuin me tavalliset armon anojatkin ja kaikki saimme uskoa syntimme anteeksi Jeesuksen nimessä.

Suuri juhlateltta oli täynnä, kun kuuntelimme Sanaa ja monenlaista asiaa lähetyksen eri kentiltä. Yhteistä tekemistä saimme kokeilla, kun sormin virkkasimme matonkuteita erilaisiin tarpeisiin. Yhteys oli juhlien hyvä anti. Yhteys ja yhdessä tekeminen saa paljon aikaan, kun Jumala sen siunaa!

”Menkää maitten ääriin asti! näin on käsky kuninkaan. Joukkoaan hän itse johtaa taisteluunsa voittoisaan. Kerran vapahdettu maa kunnioittaa Karitsaa. Menkää julki julistamaan ristin riemusanomaa. Voitonsankarimme suusta Golgatalla kajahtaa: ”Täytetty jo kaikki on!” Siihen tyytyy rauhaton.” virsi 426: 1 ja 2 säkeistöt.

Tänä aamuna 14. 6. 2010, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

kaisa jouppi kirjoitti...

Minäkin MELKEIN pääsin noille juhlille, joissa sait olla.
Hengelliset kesäjuhlat ovat ihania.
Pääsen ainakin kaksille sellaisille, jos Luoja suo.
Lahteen ja sinne Vaasaan olis meininki ainaski päästä.

Maaria Perälä kirjoitti...

Kappas kun ei nähty ollenkaan, vaikka mekin olimme siellä Riitan kanssa! Oli hyvät juhlat! Maaria

mummi kirjoitti...

Kaisa rakas, kiitos kun olet mukana! Vaasan juhlilla tavataan! Hyvät olivat juhlat, vaikka "sontikan" kanssa kuljettiin melkein koko ajan. On se ihanaa, kun Jeesus yhdistää! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Maaria, kiitos, kun kommentoit! Arvasin, että olette mukana, mutta vaikka koko ajan katselimme, emme nähneet vaasalaisia. Raili kulki isokyröisten kanssa, häntä saimme tervehtiä. Kerrothan Riitalle kiitokset hyvästä kirjeestä! Mummi