tiistai 22. kesäkuuta 2010

"Uskokaa saaneenne"

Rakas Lähimmäiseni, kun herään kello puoli kolme, kuulen sanat: ”Uskokaa saaneenne!” Kiitos Jumala, että vahvistat uskoani tällä sanalla! Kiitos kaikesta, mitä olet minulle antanut. Pyhän Hengen läsnäolosta tänään erityisesti kiitän!

Nousen heti katsomaan, missä kohti Raamatussa tuo kehotus on, että voin sen Sinullekin kertoa. Raamattusanakirjasta löydän, että se kehotus sisältyy Jeesuksen opetukseen Markuksen evankeliumissa, luku 11: 22- 25: ”Pitäkää usko Jumalaan. Totisesti minä sanon teille: jos joku sanoisi tälle vuorelle: ”Kohoa ja heittäydy mereen”, eikä epäilisi sydämessään, vaan uskoisi sen tapahtuvan, minkä hän sanoo, niin se hänelle tapahtuisi. Sen tähden minä sanon teille: uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva. Ja kun te seisotte ja rukoilette, niin antakaa anteeksi, jos kenellä teistä on jotakin toistansa vastaan, että myös teidän Isänne, joka on taivaissa, antaisi teille anteeksi teidän rikkomuksenne.” Jeesus sanoo monissa yhteyksissä, että anokaa, niin teille annetaan. Joh. 15:16 kuuluu näin: ”Te ette valinneet minua, vaan minä valitsin teidät ja asetin teidät, että te menisitte ja kantaisitte hedelmää ja että teidän hedelmänne pysyisi: että mitä ikinä te anotte Isältä minun nimessäni, hän sen teille antaisi.”

Jeesus toivoo, että me rukoilemme apua elämämme tarpeisiin. Kun meillä on sairautta ja kipuja, jotka vaikeuttavat elämäämme, me saamme rukoilla, että Jumala parantaisi. Veihän Jeesus meidän kipumme ja sairautemme ristille, Hän tuntee meidät ja meidän kipumme. Näistä raamatunkohdista näemme, että Jeesus haluaa ilolla täyttää seuraajiensa pyynnöt. Jeesus muistuttaa tässä myös sydämen tilasta. Kun me annamme anteeksi, Jumalakin antaa anteeksi meidän rikkomuksemme. Uskokaa saaneenne, tarkoittaa sitä, että kun pyyntö on viety Jeesuksen nimessä Jumalan tietoon, voi heti alkaa kiittää siitä, että Jumala on kuullut rukouksen ja että Hän sen tekee ajallaan. Kestävä rukous on sitä, että luottaa Jumalan joskus vastaavan ja jatkaa rukousta, vaikkei vastausta heti tulisikaan. Jumala on voimallinen, eikä mikään ole Hänelle mahdotonta! Häneen voimme turvata kaikissa asioissamme. Iloitaan siitä, ja kiitetään kaikkivaltiasta Jumalaa!

Tänä aamuna, 22.6.2010, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Tähän tekee mieli sanoa: Amen!
Ihana mummi ystävä kiitos
tästä ja kaikesta!

Pidetään usko Jumalaan!
Siunausta!

mummi kirjoitti...

Kirsti rakas, kerron Sinulle ilouutisen. Eräältä ystävältäni lensi papukaija eilen aamulla metsään. Rukoilimme, että Jumala pitäisi huolta Gesarista ja lähettäisi sen kotiin. Linnun ääntä kuului aluksi, mutta siiten ei kuulunut mitään. Tänään uudistimme rukouksen ja ystävä "Uskoi saaneensa" rukousvastauksen ja lähti iloiten kotiinsa. kello kolme iltapäivällä lintu tuli takaisin vahingoittumattomana. Kiitos Jumalalle! Mummi

yrfdjgtsfnh kirjoitti...

Ihana blogi.
Olen viimepäivinä lukenut paljon kirjoituksiasi.
Ja luen varmasti myös jatkossa.

Siunausta mummi !
- joli