maanantai 2. elokuuta 2010

Kristuksen todistajana

Rakas lähimmäiseni, oli hyvä hetki, kuunnella Matti Vuolanteen opetus aamutuimaan. Paras hetki oli se, kun yhdessä tunnustimme syntimme ja hän antoi synninpäästön. Ihmeellinen lahja tuo armo Jeesukselta! Se on Pyhän Hengen pesu, joka nostaa ilon ja kiitollisuuden. Kiitos, rakas Isä, että Poikasi meille annoit armoalttariksi. Kiitos, rakas Jeesus, rakkaudestasi!

Elokuu on alkanut. Eilisen sunnuntain yksi teksti on 1 Piet. 4: 7-11. Kirjaan sen tähän: ” Kaiken loppu on lähellä. Olkaa siis ymmärtäväiset ja raittiit voidaksenne rukoilla. Ennen kaikkea pysykää kestävinä keskinäisessä rakkaudessanne, sillä ”rakkaus peittää paljotkin synnit”. Olkaa nurkumatta vieraanvaraisia toinen toisillenne. Palvelkaa kukin toistanne sillä armolahjalla, jonka olette saaneet, Jumalan moninaisen armon hyvinä haltijoina. Joka puhuu, puhukoon Jumalan antamin sanoin, ja joka palvelee, palvelkoon voimalla, jonka Jumala antaa, jotta Jumala tulisi kaikessa kirkastetuksi Jeesuksen Kristuksen kautta. Hänen on kirkkaus ja valta aina ja iankaikkisesti. Aamen"

Tämä on osa Pietarin puhetta. Hän kehottaa Jeesuksen seuraajia keskinäiseen rakkauteen ja toinen toisistaan huolehtimiseen, että he sillä kirkastaisivat Jumalaa Jeesuksen Kristuksen kautta. Nyt, kun näemme vielä selvemmin lopun merkit, kuin Pietarin eläessä, tämä sana on meille kehotus heräämiseen. Me olemme Jumalan kirje, jota maailman ihmiset lukevat. Jumalan rakkaus muuttaa maailmaa. Jokainen, joka on kohdannut Vapahtajansa, on sen elänyt todeksi. Kristuksen rakkaus vaatii meitä antamaan aikaamme ja varojamme lähimmäisen hyväksi. Se voi olla käänteentekevä apu kärsivälle ihmiselle ja Vapahtaja voi tulla hänenkin elämänsä toivoksi. Me voimme tehdä lähetystyötä elämällä lähellä Jeesusta, Vapahtajaamme. Hän antaa kullekin sopivan tavan tähän työhön. Rukouksesta voimme aloittaa. Pyhä Henki meitä ohjatkoon! Ole siunattu, rakas lukijani. Mummi.

Tänä aamuna, 2.8.2010, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Rakas mummi!
Meillä on yksi Matti Vuolanteen kirja Miksi ihminen?
Meidän vanhin tyttö luki sen ja sanoi sen olevan hyvä kirja,ja hän on yleensä kriittinen.
Ja kaikista kaseteista käy ilmi Pyhän Hengen läsnäolo.Pietarin tekstin rakkaus on tärkeää ja palvelkaa toinen toistanne.
Kiitos Isä,että annoit Poikasi meille armoalttariksi!
Ihanaa lukea tätä,kiitos mummi!
Herra henkesi kanssa!
Toivottavasti voit hyvin!

mummi kirjoitti...

Kirsti rakas, olen voinut hyvin, olen työskennellyt runokirjani kimpussa. Ensi syksynä, ennen joulua, toivon sen ilmestyvän. JUmala minua siinä työssä auttakoon. Matti Vuolanne on hyvä kaikissa ohjelmissaan, uskon, että kirjakin on hyvä. Kiitetään Jeesuksesta! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Hei Airi!

Sain tänään sopimamme työn valmiiksi! Tulen käymään se mukani, kun palaan lomalta.

Halaus! Paula

mummi kirjoitti...

Paula rakas, olet nopeampi kuin ajatus! Kiitos Sinulle! Tervetuloa silloin kun Sinulle sopii! Siunattua lomaa Teille! Mummi