perjantai 22. lokakuuta 2010

Hoitava yhteys

Herään virkeänä uuteen päivään nukuttuani kuusi tuntia. Pieni pakkanen on kuivattanut ilman. Mittarissa on -5.5 astetta. Sinisellä taivaalla paistaa melkein täysikuu.

Rakas Lähimmäiseni, eilinen ilta seurakunnassa oli lähimmäisten ilta ja ystävien ilta. Oli helppo hengittää, oli vapaus ja ilo! Jeesus Kristus, Pyhä Henki ja rakastava Isä antoivat läsnäolollaan vapauden ja ilon. Olimme yhtä perhettä, niin kuin rakastavan Jumalan seurakunnassa pitääkin olla. Nuori urkutaiteilija Jimi Järvinen soitti meille oikean urkukonsertin, joka päättyi Finlandiaan. Kaksi kirkkoherraa oli puhumassa meille ja me lähimmäiskotilaiset kerroimme siitä, kuinka Herra on meitä siunannut ja johdattanut. Oli Lähimmäiskotiyhdistyksen 20-vuotisjuhla! Monet entiset puheenjohtajat olivat läsnä. Ensimmäinen puheenjohtajamme Heikki Hissa oli puolisoineen paikalla muistelemassa lähimmäistyön alkuaikaa. Jumala on antanut meille yhteyden lähimmäistä auttaessamme. Iloitsemme Jumalalta saamastamme tehtävästä!

Paula Kero muisteli Lähimmäiskotiaikaa, se oli aikaa, jolloin olimme yksimielisinä rukouksessa ja näimme Jumalan vastaavan ihmeellisellä tavalla. Eero Meriläinen, jo edesmennyt ystävä, hoiti kunnon vesijohdot taloon, jossa ei sitä tullessamme ollut. Eräs tuntematon mies toi 200 markkaa ja sanoi Jumalan käskeneen antaa se meille. Sillä rahalla saimme kiukaan jota juuri rukoilimme. Kerran meillä oli leikkimökin nostamistalkoon, kuin pieni rakennus oli vajota mereen. Saimme ruoan ihmeen kautta siihen päivään. Eräs asukkaistamme oli saanut leipurilta kaksi ranskanleipää ja Pekka, talon isäntä, sai kalakauppiaalta viisi kalaa. Niin Paula sai valmistaa ison keiton talkoolaisille melkein kuin Jeesuksen viidenleivän ja kahden kalan ihmeessä.

Täytekakkukahveilla joku ystävä huokasi, voi kun meillä olisi vieläkin Lähimmäiskoti, siellä oli niin ihanaa! Rakoillaan, rakkaat ystävät, Jumala antaa sen, kun on Hänen aikansa!

Tänä aamuna, 22.10.2010, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Teillä oli siellä seurakunnassa hyvä ilta.
Minäkin olin eilen illalla Sanan ja rukouksen illassa kirkossa. Sen jälkeen oli jälleen kohtaamiskahvila. Tuntui ihan hyvältä osallistua näihin.
Kyllä nuo tilaisuudet on ihan tarpeellisia itselle.
Terveisin Kirsti2

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti2, seurakunnassa koemme yhteyttä Pyhässä Hengessä ja saamme kuulla Jumalan sanaa, joka ruokkii meitä. Seurakuntakoti on trpeen jokaiselle, sillä yksinäinen puu ei pala. Siunattua päivää Sinulle ja perheellesi. Mummi