lauantai 23. lokakuuta 2010

Pane Jeesus koetteelle

Rakas Lähimmäiseni, minulle avautuu Luukkaan evankeliumin kymmenes luku. Jeesus lähettää luvun alussa 70 opetuslasta työhön ja Hän sanoo heille: ”Joka kuulee teitä, se kuulee minua, ja joka hylkää teidät, hylkää minut: mutta joka minut hylkää, hylkää hänet, joka on minut lähettänyt.”

Tässä on Jeesuksen sana, joka meidän on hyvä muistaa, kun epäilemme Raamatun sanan todenperäisyyttä. Kaikki apostolit ovat Jeesuksen kutsumia ja Pyhä Henki on antanut heille sanat. Kaikki profeetat ovat Jumalan kutsumia ja Jumala itse on antanut heille sanat. Jos me hylkäämme Jumalan Sanan, me hylkäämme Jumalan ja Jeesuksen.

Jumala haluaa jokaisen luotunsa lähelleen. Sitä varten Hän lähetti Jeesuksen maailmaan. Jeesus lunasti meidät kaikki ristinkuolemallaan ja ylösnousemisellaan Jumalan lapsiksi. Jeesus tulee jokaisen elämään, joka Häntä avuksi huutaa.

”Kannattaa panna Jeesus koetteelle”, sanoi eräs entinen synnin orja, nykyinen evankelista tänä aamuna Isännän pöydässä Tv 7:ssa. Hän todisti, kuinka hän pääsi viinasta ja tupakasta, kun hänen puolestaan rukoiltiin. Pian Jumala kutsui hänet työtoverikseen ja antoi hänelle voiman julistaa evankeliumia ja nostaa toisiakin viinan orjia Jeesuksen seuraajiksi. Hän sanoi, että hän sanoi viinahöyryissään: ”Jos olet olemassa, Jeesus, niin näytä se minulle, vapauta minut tästä helvetistä.
Jeesus tuli, armahti ja antoi sydämeen ihmeellisen rauhan.” Jeesus vastasi, että Hän elää ja johdattaa Pyhän Hengen kanssa.”

”Jeesus, sä ainoa heikkojen auttaja, anteeksiantaja uupumaton! Pyhyys ja puhtaus, rakkaus virvoitus, totuus ja armahdus sinussa on. Kun uuvun, haavoitun, huomassas Herra sun, suuren ja siunatun, levätä saan. Toiset jos hylkäävät, kasvosi lempeät puoleeni kääntyvät rohkaisemaan.” Virsi 318: 1 ja 2.

Tänä aamuna, 23.10.2010, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: