perjantai 11. maaliskuuta 2011

"He saavat sen minun Isältäni"

Rakas Lähimmäiseni, oletko Sinä kuullut tämän Jeesuksen lupauksen? ”Jos kaksi teistä maan päällä keskenään sopii mistä asiasta tahansa, että he sitä anovat, niin he saavat sen minun Isältäni, joka on taivaissa.” Matt. 18:19

Tämän Jeesuksen sanan näimme yllättäen toteutuvan eräänä päivänä. Olimme seurakuntasalilla kuulleet raamattutuntia armolahjoista. Iloitsin vielä kuulemistani Jeesuksen lupauksista, kun eräs ystävä tuli luokseni ja kertoi olleensa useita viikkoja hyvin sairas. Päätä särki jatkuvasti. Niska oli jäykkä, eikä käsiä voinut nostaa ylös. Hän oli nukkunut istuallaan, koska päätä ei saattanut laskea alaspäin. Otin tuota ystävää kaulasta kiinni ja kuiskasin hänen korvaansa: ”Pyydetään Jumalalta, että hän parantaa sinut”. Niin lähdin kotiin.
Ystävänikin lähti omia aikojaan, mutta kävellessään portaita ylös seurakuntasalista poistuakseen hän huomasi, että päänsärky katosi. Hän ajoi meren rannalle ja tunsi olevansa täysin terve. Riemuissaan hän kohotti kätensä ja lauloi sydämensä kyllyydestä kiitosta taivaalliselle Isälle.
Minä istuin vieraitteni kanssa kahvipöydässä, kun ystävä soitti yllättävästä parantumisestaan. Ilosta itkien kiitimme yhdessä Jumalaa, joka vastaa ennen kuin pyydämmekään. Vieraani menivät sanattomiksi, kun kerroin, että ystäväni oli parantunut hetki sitten.

Rakas Jumala, meidän Taivaallinen Isämme, anna meille luja luottamus Sinun mahdollisuuksiisi, jotka ovat rajattomat. Rakas Jeesus, anna meille luja luottamus Sinun lupauksiisi. Kiitos siitä, että Sinä, Isä, kuulet rukouksemme ja vastaat ajallasi. Kiitos siitä, että joskus yllätät ja vastaat heti! Opeta meille Sinun tiesi, Pyhä Jumala. Kiitos, että Jeesuksen ristintyön tähden meitä aina rakastat. Aamen.

Tänä aamuna, 11.3.2011, rakkaudella Mummi

6 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos sinulle todituksestasi.
Taivaan isä tietää jo ennenkuin pyydämmekään mitä me tarvitsemme, mutta joskun hän antaa odottaa vastusta rukoukseen.
Meidän täytyy tyytyä siihen ja kiittää kuitenkin.
Siunausrikasta viikonloppua sinulle ystävä.

Unknown kirjoitti...

Hei Mummi
Kannattaa rukoilla Minäkin rukoilen paljon ja luen raamattua.

Unknown kirjoitti...

Hei Mummi
Kannattaa rukoilla Minäkin rukoilen paljon ja luen raamattua.

mummi kirjoitti...

Rakas Jukka-Pekka, Lähimmäiseni. Olet valinnut hyvän osan, kun luet Raamattua ja haluat oppia tietämään kaiken Jeesuksesta. Rukous on yhtä tärkeä kuin hengittäminen. Se on Isän kanssa keskustelemista. Jumalan Siunausta Sinulle! Mummi

Kirsti kirjoitti...

Mummi kiitos,on ilo kuulla parantumisista!
Sielun pelastus on tärkeämpi kuin paraneminen.Mutta luulisi ihmisen parantumisen kokiessaan tulevan uskoon. Minä etsin Jumalaa,kun olin ollut kauan sairas,ja siten sain kokea Jumalan pelastavan armon.
Ihmeellisiä ovat Herran tiet!
Siunausta sunnuntaille rakas mummi♥

mummi kirjoitti...

Kirsti rakas, ihailen Sinun kiitollisuuttasi ja luottamustasi Jumalaan. Olet Jumalan siunattu todistaja, kun et ole katkeroitunut. Hän kuulee Sinua ja vastaa Sinulle: Siunausta tähän päivään! Mummi