sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Jeesus, minun Vapahtajani

Rakas Lähimmäiseni, kun etsin päiväkirjoistani pieniä ja suuria ihmeitä, löysin huoleni omista pojistani, koska en ollut kertonut heille Jeesuksesta. Olin nähnyt unta, että yksi heistä hukkui, silloin päätin, että kerron heille yksitellen elämän tärkeimmän asian. Samoihin aikoihin kirjoitin päiväkirjaani todistukseni miehelle, joka vastasi kotikäyntikyselyymme, että Jeesus on taruolento. Hänenkin elämästään huolestuin ja rukoilin kauan hänenkin puolestaan. Pojille luin tämän saman tekstin, joten kopioin sen Sinullekin:

"Jumala on ottanut meidät kaikki kasteessamme Isän perillisiksi ja seurakunnan jäseniksi upottamalla syyllisyytemme armon mereen. Jos meitä ei opeteta, elämä voi viedä meidät kauaksi Jeesuksen tiestä. Jeesus ei kuitenkaan meitä jätä. Hän haluaa tuntea meidät nimeltä, joka Sinulle ja minulle on kasteessa annettu. Hän rakastaa meitä iankaikkisella rakkaudella. Jeesus kutsuu meitä yhteytensä.
Sillä hetkellä, kun otat kutsun vastaan, Sinusta tulee uusi luomus. Jumalan Pyhä Henki alkaa vetää Sinua lähemmäksi Jeesusta, Sinun armahtajaasi. Elämäsi alkaa muuttua. Rakkaus Jumalan Sanaa kohtaan on ensimmäinen muutos. Pyhä Henki kirkastaa Sinulle Jeesusta, joka on ainoa tie Isän syliin. Huomaat Jumalan johdatusta arjessasi ja rukous tulee tärkeäksi osaksi päivääsi. Pyhä Henki opettaa Sinua Raamatun sanan kautta, Hän kirkastaa Kristusta. Koet Jeesuksen elävän sydämessäsi ja koet Taivaallisen Isän turvallisen Isänä, joka rakastaa Sinua ja ymmärtää Sinua puuteinesi, tunteinesi, kaikkinesi. Hänelle voit puhua kaikki asiasi rukouksessa.
Löydät tiesi seurakuntayhteyteen. Kiitos ja ylistys alkaa pulputa sydämestäsi! Ihmettelet, kuinka minä vajavainen pieni ihminen saan elää elämäni Pyhän Jumalan lapsena. Jeesus, Jumalan Poika, on sen tehnyt mahdolliseksi, kun Hän antoi henkensä Golgatan ristillä ja voitti kuoleman meidän elämäkseksemme. Kuinka voisin Häntä kyllin kiittää!"

Tänä aamuna, 13.3.2011, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos Taivaan Isälle tästäkin aamuhetkestä.
Kitos että antoi ainoan poikansa että me pelastuisimme.
Siunausta sinulle mummi!

mummi kirjoitti...

Sylvi rakas, meidän tehtävämme on rukoilla nyt, että ihmiset tarttuisivat tähän ilosanomaan, sillä monet eivät kestä tätä apkaa ilman Jumalan läsnäoloa js apua. Nyt ihmiset pelkäävät, mikä maan piiriä kohtaa. Rumoillaan! Mummi