maanantai 28. maaliskuuta 2011

Pieni arjen ihme

Rakas Lähimmäiseni, olemme siirtyneet kesäaikaan. Kadut ovat sulaneet lumesta. Nyt on meidän kaikkien mummojenkin hyvä kävellä, kun ei ole liukasta. Raitis kevätilma saa meissä ihmeitä aikaan, ja liikunta vahvistaa hervonneet polvet.

Tänään kerron Sinulle pienestä ihmeestä, jonka löysin päiväkirjastani työajaltani. Oli kiire kotiin työpäivän päätyttyä. Unohdin huoneeni pöydälle melumittarin, jota olin käyttänyt sinä päivänä työpaikkakäynnillä. Seuraavana aamuna työtoverini olisi tarvinnut sitä, mutta se oli poissa. Minä heti rukoilemaan: ”Auta, Herra, löytämään se melumittari! Se on kallis työkalu, jos joudun sen ostamaan.”

Parin päivän perästä mittari ilmestyi paikalleen kaappiin, joka oli sen turvallinen säilytyspaikka. Ihmettelin, mistä se löytyi. ”Se löytyi Vaasan torilta. Joku oli vienyt sen mukanaan sinne. Aikansa sitä ihmeteltyään, hän oli unohtanut sen penkin alle.” Siihen aikaan Vaasan torilla lakaisi tarkkasilmäinen täti aamuisin. Hän oli ottanut mittarin talteen ja poliisi oli tuonut sen "kotiin". Kiitin Jumalaa melumittarin ihmeellisestä löytymisestä kahvipöydässä. ”Jumalako sen löysi?” huikkasi kiireinen työtoverini!

Jumala johdatti niin,että se löytyi,kun olin jättänyt asian Hänelle! Meidän on hyvä muistaa, että Jumala voi! Hän kuulee rukoukset, Hän johdattaa niin, että monta kertaa meidän arkiset töppäyksemme selviävät Jumalan avulla.

Rakas Jumala, opeta meitä kertomaan pienet ja suuret asiamme Sinulle. Sinä olet Kaikkivaltias! Kiitos siitä, että autat niitä, jotka Sinua avukseen huutavat! Aamen.

Tänä aamuna, 28. 3. 2011, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Taivaankansalainen kirjoitti...

Eilen tyttäreni leikki kotiavaimillani ja leikin päätteeksi avaimet päätyivät hukkaan. Pitkällisten etsintöjen, parin hermoromahduksen ja myllätyn kodin jälkeen kaappasin tyttäreni syliini, pyysin anteeksi, että olin hermostunut ja yhdessä rukoilimme, että Jumala auttaisi meitä löytämään hukkuneet avaimet. Vastausta odotellessamme otin vara-avaimet käyttöön ja tänään iltapäivällä vielä muistutin Jumalaa hukassa olleista avaimista ja pyysin, että Hän todella ihmeellisesti auttaisi avainten löytymisen. Hetken kuluttua rukouksestani sain soiton tuttavalta, joka pyysi kiireellistä lastenhoitoapua, sillä hänelle on juuri syntynyt ensimmäinen lapsenlapsi ja tätä ihmettä hän halusi päästä sairaalaan katsomaan.
Lapsista pienimmän leikittyä tovin legoilla, hän yhtäkkiä ilmestyi eteeni suu hymyssä kuin hangon keksi, riiputtaen avainnippua pienessä kädessään: "Minä löysin ne Johanna!". Ja minä kiitin Jumalaa, halasin tuota pientä poikaa ja kerroin hänelle, että tänä päivänä hän sai toimia rukousvastauksena ja Jumalan siunauksena.
Kyse on siitä, mitä me haluamme nähdä elämässä. Voimme toki ajatella kaiken olevan vain suurta sattumaa, mutta samalla menetämme suuren mahdollisuuden elää todeksi Jumalan pieniä ja suuria ihmeitä omassa arjessamme.
Siunausta sinun viikkoosi Mummi ♥

mummi kirjoitti...

Rakas Johanna, Sinä osuit asian ytimeen. Esimerkkisi osoittaa sen, että kun otamme Jumalan mukaan, Hänen mahdollisuutensa tuo elämään sen ilon ja lahjan, joka muuten jää elämättä.Jumissa oleva pesukonekin alkaa toimia, kun huutaa Jumalaa avuksi! Kiitos Sinulle! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pieni arjen ihme =)
"Minä ylistän Herraa kaikesta sydämestäni, ilmoitan kaikki sinun ihmetyösi" Ps.9:2
Tulin uskoon 34 vuotta sitten, mutta maailma veti kauemmas Jumalasta ja hukkasin monta monta vuotta ..kuitenkin sisimmässäni pyysin ettei Jumala päästä minusta irti!
Viime syyskuussa Jumala lähetti enkelivalon ilmoituksena, että nyt on viimeinen hetki nöyrtyä Hänen tahtoonsa lopullisesti.
Kiitos Herralle, että sain palata takaisin oikealle polulle!
Nyt saan olla Pyhän Hengen ohjauksessa joka päivä ja rukoilla läheisteni ja ystävieni puolesta.
Tulee päivä että näen Jumalan ihmeenä lasteni löytävän Jeesuksen luo Halleluja!
Sitä odotellessa kiitän myös niistä kaikista pienistä jokapäiväisistä ihmeistä..
Siunattua päivää taas tänäänkin sinulle Mummi!
t.mamma

mummi kirjoitti...

Rakas mamma, olet onnellinen ihminen, kun tartuit Herran viimeiseen tarjoukseen. Kiitos Jumalalle! Eikö olekin päivät täynnä pieniä ja suuria ihmeitä, kun kulkee Jeesuksen seurassa. Kerrotaan niistä lapsille ja lapsenlapsille, ja kaikille lähellämme niin viemme ilosanomaa eteenpäin. Armorikasta päivää Sinulle, ystävä! Mummi