lauantai 26. maaliskuuta 2011

Rukouksia kuuleva Jumala

Rakas Lähimmäiseni, Herään virkeänä puoli kolmen aikoihin. Kiitän Jumalaa hyvästä unesta ja siitä mielenkiintoisesta tehtävästä, jonka Hän antoi minulle näiden päivieni lyhentämiseksi; kirjoittaa Sinulle, Lähimmäiseni, pienistä ja isosta ihmeistä, joita Jumala näyttää meille tavallisena arkipäivänäkin.

Eilen elimme uudelleen Jumalan suuren ihmeen, jonka Hän näytti meille viime kesänä. Nuori ystäväni, joka oli auttanut minua silloin, kertoi, että he ovat olleet kolme vuotta naimisissa, mutta lasta ei ole kuulunut. Otin kaapistani pienen patsaan, jossa äiti pitää sylissään vauvaa ja annoin sen hänelle. Sitten sanoin: ”Nyt rukoillaan teille vauvaa, koska Jumala voi sen antaa.” Muutamalla sanalla puhuin asian Jumalalle ja ilolla jäimme odottamaan Jumalan vastausta. Jumala antoi vastauksen heti. Uusi elämä syntyi ystäväni sydämen alle sen kuukauden aikana. Vauva syntyy toukokuussa. Nyt painoimme vauvalle iloista, äidin ideoimaa, lakanaa vauvansänkyyn. Ilo ja kiitollisuus täyttivät sydämemme, kun tuosta syntymän ihmeestä yhdessä kiitimme!

Viime viikolla iloitsin myös toisesta vauva-vastauksesta! Vastaani tuli nuori perhe vauvanvaunuja työntäen. ”Onko tämä totta!” huudahdin heidät nähdessäni. ”On se totta”, sanoi nuori mies. Vaunuissa nukkui suloinen vauva, heidän onnensa hedelmä, Jumalan antama lahja! Nuori mies kertoi minulle eräänä päivänä, että hänen avioliitossaan on murhe siitä, että he eivät ole saaneet vauvaa. Otin laukustani kirjasen, jossa kerron Jumalan voimasta ja sanoin miehelle: Rukoillaan nyt, että Jumala antaa teille lapsen. Niin teimme yhdessä, tuon uskovan nuoren miehen kanssa. ”Sinäkö annoit minulle sen kirjan?” kysyi nuori äiti. Siinä kadulla kiitimme hyvää Jumalaa, joka voi antaa kaiken sen mitä tarvitsemme, kun me sitä anomme Häneltä Jeesuksen nimessä!

Rakas Jumala, opeta meitä pyytämään Sinulta, kun meiltä jotain puuttuu. Sinä olet Kaikkivaltias!

Tänä aamuna, 26.3.2011, rakkaudella Mummi

7 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos mummi kun olet olemassa ja rukoilet toisten puolesta ja johdatat Jumalan luo.

Unknown kirjoitti...

Hei Mummi
Rukoileminen on tärkeä asia.
Ja rukoilla tulisi päivittäin.

Maaria Perälä kirjoitti...

Ihania ihmeitä. Jumala, elämän luoja ja antaja, on kuullut monta harrasta pyyntöä.

mummi kirjoitti...

Rakkaat ystävät, Maaria, Jukka-Pekka ja Maaria, Jumala kehottaa, anokaa! Me saamme anoa pelkäämättä. Vastaus on Jumalan! Yllätys on suuri, kun Hän vastaa niinkuin pyydämme. Kiitetään Jumalaa vastauksista! Mummi

mummi kirjoitti...

Tarkoitin vastata myös Sylville samalla, mutta Maaria tuli kahdesti. Anteeksi! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Minä ainakin rukoilen joka päivä.Se auttaa voin myöntää.en näe mitään miellyttäviä unia niin, on hyvä rukoilla
����

amppu kirjoitti...

Moi!uskon jumalaan ja haluaisin liittyä seuraavan seuraanne��