lauantai 6. elokuuta 2011

Jeesus on meille ensimmäinen

Rakas Lähimmäiseni, herään sateenraikkaaseen aamuun kello 4.30. Maa on täynnä virkistävää vettä. Ilma on raikas, on helppo hengittää.

"Sanan aika" Mark.10:21 "Yksi sinulta puuttuu. Mene ja myy kaikki mitä sinulla on, ja anna rahat köyhille, niin sinulla on aarre taivaassa. Tule sitten ja seuraa minua." Tässä Jeesus puhuu totuuden sanoja nuorelle rikkaalle miehelle. Jos Jeesus ei saa olla ensimmäinen elämässämme, me emme voi periä iankaikkista elämää. Mammonalle me emme voi rakentaa elämäämme. Vaikka ostaisimme kaapit täyteen kultaharkkoja, ne eivät meitä auta. Jeesus on ainoa, joka voi meidät pelastaa. Hän on maksanut hengellään meille elämän. Niin paljon Hän meitä rakasti! Jeesus vie meidät Isän syliin, Hänen rakkaiksi lapsikseen tämän elämän ajaksi. Jeesus antaa meille tulevaisuuden ja toivon. Hän kantaa meidät iankaikkiseen elämään. Hän herättää meidät viimeisenä päivänä. Jeesus sanoo meille: "Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Rakas Lähmmäiseni, valitaan Jeesus!

Rakas Jumala, Kiitos Jeesuksesta, Vapahtajastamme. Anna meidän turvata Häneen joka päivä tämän elämämme aikana. Ylistys Sinulle Kolmiyhteinen Jumala!

Tänä aamuna, 6.8.2011, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Näin on, kiitos!
siunattua päivää sinulle lähimmäinen.

Kirsti kirjoitti...

Eilen katsoin TV uutisista maailman taloudesta kertovia uutisia. Siellä oli asiantuntija kommentoimassa miten omaisuuttaan voisi sijoittaa turvaan. Kulta oli yksi suosituimmista.Tuli voimakkaasti mieleeni juuri tuo mitä kirjoitit, että niita kultaharkkoja ei voi ottaa mukaansa kun lähtö tulee eikä niillä voi turvata oikeasti elämäänsä.

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakkaat ystävät, Sylvi ja Kirsti! Kunpa kaikki rakkaamme ja ystävämme tulisivat Jeesuksen turviin. Silloin on turva Jumalasssa tämän elämän aikana ja kuolemankin hetkellä. Olkaa siunatut! Mummi