torstai 25. elokuuta 2011

Laatuaikaa sukulaisten kanssa.

Rakas Lähimmäiseni, herättyäni kello viisi, puhun pitkään Isän kanssa. Sydän on täynnä kiitosta! Hän on varjellut vanhan lapsensa kaikilta vaaroilta pitkän sukulais-rengasmatkan aikana. Olen viettänyt laatuaikaa sukulaisteni kanssa kokonaisen viikon. Veljeni vaimo, poikani perhe, ja kaksi vanhaa serkkuani, veljeni pojan perhe ja sisareni tytär pitivät minua kuin piispaa pappilassa, ja toinen poikani haki vielä minut Keski-Suomesta turvallisesti kotiin omalla autollaan. Kaikille Teille sydänlämpöiset kiitokset! Olette minulle Jumalan lahja, rakkaat sukulaiseni!

Kotipihassa aamuhämärissä vastassani on kolme keltaista krysanteemia kuin lyhtynä loistamassa! Ystävä on pitänyt niistä huolta poissaollessani. Viileä aamu karistaa unet. Ilmatieteen laitos ennusti vielä lämpimiä öitäkin. Hyvä, että kesä jatkuu! Nyt on aika liikkua paljon, että jalat vahvistuvat!

Kiitos sulle Jumalani, armostasi kaikesta, jota elinaikanani olen saanut tuntea. Kiitos sulle kirkkahista keväisistä päivistä. Kiitos myöskin raskahista syksyn synkän hetkistä. Kiitos sulle kukkasista, jotka teilläin kukosisti. Kiitos myöskin ohdakkeista, jotka mua haavoitti. Kiitos, että tahdot mulle elon antaa iäisen. Kaikesta, oi Herra, sulle annan ikikiitoksen! Virsi 341: 1 ja 4.

Tänä aamuna, 25.8.2011, rakkaudella Mummi3 kommenttia:

kaisu marjatta kirjoitti...

yhdyn sanoihisi

mummi kirjoitti...

Rakas aikatherine, iloitsen siitä, että saamme kiittää Jumalaa sukulaisistamme ja kaikesta hyvästä elämässämme. Herra siunatkoon päiväsi! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakkaat uudet lukijani, Anna ja Hiljainen Gredo, tervetuloa kommentoimaan tekstejäni! Herra Teitä siunatkoon. Mummi