keskiviikko 17. elokuuta 2011

Jumalan suurin ihme

Rakas Lähimmäiseni. Olen kertonut Sinulle pieniä ja suuria ihmeitä, joita olen nähnyt ja kuullut tapahtuvan Jumalan voimasta. Suurin Jumalan ihme meidän ihmisten kannalta tapahtui silloin, kun Jumala lähetti Poikansa maailmaan, pelastamaan kaikki ihmiset kuolemasta, ja ottamaan heidät omiksi lapsikseen ylösnousseen Poikansa, Jeesuksen Kristuksen, kautta.

Jumala käytti enkeliä, ilmoittaessaan Marialle, että Hänestä tulisi Jumalan Pojan äiti: "Pyhä Henki tulee sinun päällesi ja Korkeimman voima varjoaa sinut; sentähden myös se pyhä, mikä syntyy, pitää kutsuttaman Jumalan Pojaksi." Joosefille enkeli ilmoitti asian näin: "Joosef, Daavidin poika, älä pelkää ottaa tykösi Mariaa vaimoasi; sillä se, mikä hänessä on siinnyt, on Pyhästä Hengestä. Ja hän synnyttää pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus, sillä hän on vapahtava kansansa heidän synneistänsä."

Jeesus syntyi Marian ja Joosefin perheeseen seimen olkivuoteeseen, niinkuin muistamme. Hän eli ihmisen elämän voidakseen kärsiviä auttaa. Hän oli ihminen ja Jumala ja näytti Jumalan voiman monissa ihmeteoissa. Niinkuin muistamme, Hän, synnitön, joutui pahojen ihmisten raakuuden uhriksi ja ristiinnaulittiin Golgatalla kahden ryövärin kanssa. Jeesus tiesi tehtävänsä. Hän rakasti meitä niin paljon, että hän kuoli meidän syntiemme tähden. Jeesus lunasti meidät Taivaallisen Isän lapsiksi. Hän nousi kuolleista kolmantena päivänä. Jeesuksen valmistama armo kantaa meidätkin iankaikkiseen elämään, kun uskomme Häneen, Vapahtajaamme.

Rakas Jumala, anna meille se armo, että luotamme Jeesuksen veren voimaan. Kiitos, Jeesus, että Sinä sovitit ristillä kaikki syntimme kertakaikkisesti. Muistuta meitä siitä, että anteeksiannettuja syntejä ei tarvitse muistella. Anna meille rauhasi ja siunauksesi. Ylistys Sinulle, Pyhä, Kolmiyhteinen, Jumala, kaikkien ihmeiden Isä!

Tänä aamuna, 17.8.2011, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

aammen.
Kiitos ja mukavaa keskiviikkoiltaa sinulle!

mummi kirjoitti...

Sylvi rakas, eikö meillä olekin rakastava Jumala, kun Hän on valmsistanut meille pelastuksen Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa! Se on suurin ihme. Mummi

Unknown kirjoitti...

Hei Mummi
Olen samaa mieltä meillä on rakastava Jumala kun valmisti meille pelastuksen Jeesuksessa Kristuksessa.
On ihanaa kun saamme pelastua armosta.
Siunattua iltaa sinulle ja hyvää vointia.

mummi kirjoitti...

Rakas Jukka-Pekka, veli Herrassa. Jeesus meidät pelastaa ja Pyhä Henki yhdistää, se on Isän rakkautta! Mummi