perjantai 26. elokuuta 2011

Turva Jumalassa, Jumalan ihme

Rakas Lähimmäiseni, olen kuullut sanotuksi, että uskonto ei sovi tähän aikaan. Kuitenkin maailmassa on tuhansia uskontoja ja uskomuksia, joihin ihmiset tukeutuvat. Meidänkin maassamme opetetaan uskontotietoa, josta on vara valita. Siitä ilotsen, että kouluaikanani opetettiin raamatunhistoriaa, josta jäi lapsenmieleeni monet mielenkiintoiset Raamatun kertomukset.

Siitä kiitän Jumalaa joka päivä, että Hän kutsui minut nelikymppisenä elävään uskoon Jeesuksen kautta. Se on rikasta elämää Jumalan kanssa tässä ajassa. Se ei ole uskontoa. Raamattuun on kirjoitettu koko totuus Jumalan meille valmistamasta pelastuksesta. Sitä kirjaa etsivän on hyvä tutkia. Raamatun Sana elää, sillä Pyhä Henki avaa siitä Jumalan salaisuudet meidän sisimpäämme. Pyhä Henki tulee asumaan sydämeemme, kun pyydämme Jeesusta, Vapahtajaamme, puhdistamaan sydämemme kaikesta synnistä. Silloin tulemme Isän, Jumalan, lapsiksi ja tiedämme perivämme iankaikkisen elämän.

Tieto iankaikkisesta elämästä Jumalan luona tekee elämän tässä murheen maailmassa turvalliseksi. Jumala pitää omistaan huolen. Hän sanoo: "Vuoret väistyköön ja kukkulat horjukoon, mutta minun armoni ei sinusta väisty".

Rakas Jumala, kutsu elävään uskoon kaikki sukulaiset ja kaikki Suomen kansalaiset, että saamme yhdessä rukoilla maamme ja kansamme puolesta. Kiitos, että se on Sinulle mahdollista. Aamen.

Tänä aamuna, 26.8.2011, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Oikein ihanaa ja siunausrikasta viikonloppua sinulle mummo

mummi kirjoitti...

Sylvi rakas, Sinulle ja perheellesi toivotan myös Herran hoitoa! Mummi