torstai 18. elokuuta 2011

Pyhän Hengen yhteys, Jumalan ihme.

Rakas Lähimmäiseni, Jeesus puhui poislähdöstään opetuslapsilleen näin: "Kuitenkin minä sanon teille totuuden; teille on hyväksi, että minä menen pois. Sillä ellen minä mene pois, ei puolustaja tule teidän tykönne; mutta jos minä menen, niin minä hänet teille lähetän. Ja kun hän tulee, niin hän näyttää maailmalle todeksi synnin ja vanhurskauden ja tuomion; synnin, koska he eivät usko minuun; vanhurskauden, koska minä mene Isän tykö, ettekä te enää minua näe; ja tuomion, koska tämän maailman ruhtinas on tuomittu. Minulla on vielä paljon sanottavaa teille, mutta te ette voi sitä nyt kantaa. Mutta kun hän tulee, Totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään, vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu ja tulevaiset hän teille julistaa. Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille. Joh.16:7-15. Tässä Jeesus esittelee meille Jumalan kolmannen persoonan, Pyhän Hengen, jonka Hän lupasi lähettää puolustamaan seuraajiaan ja perustamaan seurakunnan, Kristuksen ruumiin, maan päälle, ja ylläpitämään sitä. Pyhä Henki yhdistää Jeesuksen seuraajat.

Jeesus rukoilee seuraajilleen yhteyttä: "Mutta en minä rukoile ainoastaan näiden edestä, vaan myös niiden edestä, jotka heidän sanansa kautta uskovat minuun, että he kaikki olisivat yhtä, niinkuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa, että hekin meissä olisivat, niin että maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt. Ja sen kirkkauden, jonka sinä minulle annoit, minä olen antanut heille, että he olisivat yhtä, niin kuin me olemme yhtä - minä heissä, ja sinä minussa - että he olisivat täydellisesti yhtä, niin että maailma ymmärtäisi, että sinä olet minut lähettänyt ja rakastanut heitä, niinkuin sinä olet minua rakastanut." Joh. 17: 20-23.Tänä aamuna, 18.8.2011, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

AMEN!
Olipa taas niin asiaa Mummi!

Jotenkin tuntuu että Pyhän Hengen/Jumalan läsnäoloa tarvitaan enenevässä määrin kun kylmyys valtaa maailmaa.

Ei ole helppoa olla uskossa,tässä ajassa varsinkaan, mutta Jumala antakoon rakkautta syntisiä ja ihan jokaista kohtaan.Kiitosmieltä ja sinnikästä asennetta meille.

Siunatkoon Taivaan Isä sinuakin Mummi! T:Seija(pitkään reissussa olin ja nyt vasta kesälomilta arkeen palattuna ja parempien nettiyhteyksien ääreen)

Kirsti kirjoitti...

Hei Mummi,sinä ihana Jumalan lapsi!

Minun onneni on olla Jumalaa lähellä,puuttuukohan se?

Ja Pyhän Hengen läsnäolo seurakunnista. Ja ehkä se puuttuu yksilöihmisen elämästä.

Tulisi elää joka päivä Pyhän Hengen täyteydessä, olla
täynnä Pyhää Henkeä.
Silloin rakkaus täyttää sydämen,Jeesuksen sovitustyö kirkastuu.

Kiitos Mummi tärkeästä kirjoituksestasi, "Pyhän Hengen yhteys, Jumalan ihme".

Ole siunattu Jeesuksen nimessä!

mummi kirjoitti...

Rakas Seija, kiitos siunaustoivotuksista, niitä tarvitaan. Rukoillaan Pyhän Hengen ohjausta kaikkeen ja rakkautta kaikkia ihmisiä kohtaan. Mummi

mummi kirjoitti...

Kirsti rakas, Pyhän Hengen yhteys on meidätkin lähentänyt. Olet minulle hyvin rakas sisar, kiitos kommenteistasi! Mummi