sunnuntai 28. elokuuta 2011

Jeesus, elävien ja kuolleitten Herra.

Rakas Lähimmäiseni, eilen oli koko Suomen kansalla tilaisuus olla läsnä valtioneuvos Harri Holkerin hautaansiunaustilaisuudessa. Minäkin otin aitiopaikan ja itkin mieheni ikävää koko tilaisuuden ajan. Elävästi tuli mieleen oman rakkaan hyvästeleminen.

Koko siunaustilaisuus oli mieliinpainuva. Virret ja esiintyjät olivat hyvin valitut. Nuori pääministeri Jyrki Katainen piti hyvän muistopuheen edeltäjälleen.
Emerituspiispa Eero Huovinen puhui sydämeenkäyvästi. Jokainen läsnäolija joutui miettimään omaa suhdettaan Pyhään Jumalaan. " Jos me elämme, niin elämme Herralle, ja jos me kuolemme, kuolemme Herralle. Sentähden elimme tai kuolimme, niin me olemme Herran omat. Sillä sitä varten Kristus kuoli ja heräsi eloon, että hän olisi sekä kuolleitten että elävien Herra." Room. 14:8-9.

Rakas Jumala, opeta meitä ajattelemaan missä iäisyytemme vietämme. Anna meille se armo, että huudamme Vapahtajaamme, Jeesusta Kristusta, avuksemme, kun joudumme umpikujaan tässä elämässä. Sinä, Isä, otat meidät lapsiksesi. Sinä pidät meistä huolen Jeesuksen ja Pyhän Hengen kanssa, ja kutsut iankaikkiseen elämään luoksesi, kun aikamme loppuu. Kiitos tästä rakkaudestasi meitä kohtaan! Aamen

Tänä aamuna, 28.8.2011, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Voimia sinulle!
Kiitos, postauksesta ja rukoukseta!

Siunausta pyhääsi.

kaisu marjatta kirjoitti...

aika tulee kaikilla joskus täyteen.. varmasti tämä tilaisuus oli erittäin juhlava ja puheet kauniita.
Hienoa että pääsit osallistumaan tilaisuuteen. minä luin vain lehdestä.
armorikasta alkavaa viikkoa. Uskossa eläen .