lauantai 28. tammikuuta 2012

Herra, anna viisautta!Rakas Lähimmäiseni, uuden vuoden ensimmäinen kuukausi on lopussa. Aika rientää nopeammin kuin koskaan. Onko minunkin aikani loppumassa? Sen tietää yksin Jumala. Anna, Herra, viisautta käyttää aikani oikein!

Veljeni poika vaimoineen ovat luonani hakemassa "lehemää" Oikealle paikalleen ison talon keittiöön. Kyllä he tunnistivat oman hoidokkinsa. Nyt se tulee lähelle kun sitä saa päivittäin katsella. Koko näyttely puretaan ensi keskiviikkona. Nopeasti meni sekin kaksiviikkoinen!

Presidentin vaali on kuumimmillaan. Auta, Herra, Suomen kansaa valitsemaan Sinun mielesi mukainen presidentti maahamme. Anna, Herra, hänelle armosi, että hän johtaa maatamme Sinulta kysellen, sillä Sinä, Pyhä Jumala, olet presidentinkin Ylipäällikkö. Aamen.

Ensi sunnuntain aihe on Jeesus auttaa hädässä. Sanan ajan rukous on sopiva meille kaikille: Jeesus, sinä olet auttajamme hädässä. Sinä olet lähellä silloinkin, kun joudumme myrskyn silmään ja kaikki ympärillämme näyttää horjuvan ja luhistuvan. Herra, vaikka emme näe sinua emmekä kuule ääntäsi, anna meidän uskoa, että sanot myös meille: Minä tässä olen, älkää peljätkö.

Tänä aamuna, 28.1.2012, rakkaudella Mummi

7 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Hei!
kaunis lehmä. Rukous kantaa myös presidenttiä ja sen valintaa. Kiitos rukouksestasi.
Oikein siunattua lauantaipäivää sinulle Jumala kanssasi.

Anonyymi kirjoitti...

Olen ollut ahdistunut ja stressaantunut viime aikoina,mutta olen saanut tuntea Isän läsnäolon. Hän ei anna enempää kun jaksamme kantaa. Tiedän että hän kulkee rinnalla ja pitää meistä huolen. Yksin en kulje en hetkeäkään.

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja piti vielä laittaa että tuo taulu oli pienen tyttäreni suosikki.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, rukoillaan koko esivallan puolesta. Herra ohjaa maatamme ja asuinpaikkojamme oikeisiin ratkaisuihin. Ole siunattu. Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Anonyymi, iloitsen puolestasi, että olet löytänyt Isän syliin! Hän rakastaa meitä ja kuulee meitä. Jeesus antaa synnit anteeksi ja antaa rauhan ja ilon. Kiitetään tästä Taivaan lahjasta. Sano pienelle tyttärellesi kiitokset siitä, että hän tykkää mummin lehemästä! Mummi

Kirsti kirjoitti...

Tuo Lehemä on ihana kuva, niin aito ja levollinen!
Huolettaa presidentin vaali. Yritän rukoilla sen puolesta! Oma rukoukseni vaan tuntuu niin heikolta. Kirsti2

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti2, Sinun rukouksesi on tärkeä. Jokaisen rukous on tärkeä, sillä Jumala vaikuttaa tahtomisen ja tekemisen. Kiva, että pidät lehemästä. Sen hakijatkin pitivät siitä. Mummi