torstai 26. tammikuuta 2012

Kiitos rukousyhteydestä!


Rakas Lähimmäiseni, Kiitos Sinulle, kun olet rukoillut murheellisen ystäväni puolesta. Hän on saanut avun! Herra on antanut hänelle täyden armonsa. Hän lepää Jeesuksen työn varassa ja on jättänyt itsensä syytökset. Kiitos Jumalalle! Rukoillaan, että hän saisi kasvaa täyteen luottamukseen Vapahtajan täytetystä työstä!

Yhdytkö toisen ystäväni rukouspyyntöön? Hänen mieheltään loppuu työ. Rukollaan, että hänelle avautuisi uusi työ pian. Rukoillaan myös lapsiperheiden puolesta, että vanhemmat jaksaisivat hoitaa lapsiansa rakkaudella, että he kasvaisivat hyvän itsetunnon omaaviksi aikuisiksi ja selviäisivät elämässään. Herätä, Herra, äidit ja isät löytämään armo Jeesuksessa, että he armahtaisivat lapsiaan!

Liitän tähän lupauksen huomiselle päivälle: "Herra puolustaa kansaansa, hän säälii palvelijoitaan, kun hän näkee, ettei heillä ole enää voimaa, että he ovat uupuneita, niin suuret kuin pienet." Mooses 32:36.

Kiitos rakas Jumala, että Sinä olet oikea isä meille kaikille. Sinä rakastat meitä iankaikkisella rakkaudella. Sinä armahdat meitä Poikasi Jeesuksen Kristuksen armotyön kautta ja ohjaat Pyhän Henkesi kanssa meitä armahtamaan toisiamme. Lisää meihin rakkautta ja auta meitä rukoilemaan toistemme puolesta. Ole ylistetty Kolmiyhteinen Jumala! Aamen.

Lisään iloksesi Teuvon ottaman kuvan Vaasan kesästä.

Tänä aamuna, 26.1.2012, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Rukouksessa mukana.
Kaunis kuva.
Siunausta sinulle!

Kirsti kirjoitti...

Kaunis kuva!
Kirsti2

mummi kirjoitti...

Rakkaat sylvi ja Kirsti2! Nyt osaan lisätä kuvan tekstiin. Virkistääkö se , vai onko vaon tilan viejä. Mitä mieltä? Mummi