tiistai 3. tammikuuta 2012

Turvataan Jeesuksen nimeen!

Rakas Lähimmäiseni, Rukoillaan Sanan ajan rukous: "Kiitos Jeesus, että saamme sinun nimessäsi aloittaa uuden vuoden. Auta, että siihen nimeen turvaten aloitamme jokaisen päivän, sellaisenkin, joka on raskas ja vaikea. Kiitos, että saamme luottaa sovitustyöhösi ja uskoa syntimme anteeksi. Ohjaa meitä kulkemaan tietä, joka on sinun tahtosi mukainen ja koituu lähimmäistemme parhaaksi. Kiitos, että kuljet kanssamme."

Eilen uni yllätti minut. Istuin olohuoneen tuoliin kello 18.ja nukahdin. Heräsin tasan kello kaksitoista yöllä. Väliin jäivät antibiootit ja hengitysharjoitukset. Uni oli armollista ja hoitavaa, kiitos Jumalalle! Hoida, Herra lääkekuurit, Sinä voit korjata sen, minkä minä voimattomuudessani rikon! Kiitos hyvästä hoidostasi, Taivaallinen Isä!

Tämän tiistain lupaus Jumalalta kuuluu näin: "Sinä olit turvapaikka heikolle, pakopaikka kurjalla vaikeuksien aikana, suoja rankkasateessa, varjo helteen tullen." Jes. 25:4.

Rakas Jumala, kiitos siitä, että Sinä hoidat meitä heikkoja käsissäsi ja ohjaat paimensauvallasi, ettemme ulkona vilustuisi. Kiitos, että Jeesuksen ja Pyhän Hengen kanssa meitä kaikkia ohjaat ja hoidat! Aamen.

Tänä aamuna, 3.1.2012, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Yhdyn rukoukseesi.
Kiitos sinulle, Taivaan Isä sinut parantakoon ja runsaasti siunatkoon.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, kiitos rukousyhteydestä ja rukouksistasi puolestani! Kiitetään, Jumala on voimallinen kaikki pöpöt voittamaan! Nyt on jo hyvä, syvä uni, joka hoitaa! Mummi