tiistai 31. tammikuuta 2012

Jeesus, elä minussa!Rakas Lähimmäiseni, uskonsa se on tälläkin eläimellä. Se kutoo silkinohuen seitin maastoon ja odottaa siihen suurta saalista, että massu täyttyisi! Teuvon ottama kuva.

Kyllä tuo rukous, Jeesus anna meille lisää uskoa, on tuiki tarpeellinen. Mieleen muistuu Jeesuksen sana opetuslapsilleen: "Jos teillä olisi uskoa sinapinsiemenen verran, niin te voisitte sanoa tälle vuorelle: "Siirry täältä tuonne", ja se siirtyisi eikä mikään olisi teille mahdotonta." Matt. 17: 20. Ei meidänkään uskomme liene niinkään vahvaa kuin hämähäkin seitti?

Pyhä Jumala, rakas Taivaallinen Isä, Sinä tunnet meidät kaikki lapsesi. Sinä tiedät, mitä tekoa me olemme. Sinä tiedät meidän uskomme, ja tämän maailman, jossa elämme. Kiitos siitä, että olet antanut Jeesuksen elämään kanssamme kaikki päivät Pyhän Hengen yhteydessä. Kiitos, että meidän uskomme on lahjaa Sinulta, Kolmiyhteinen Jumala! Anna meille se armo, että joka päivä valinnoissamme kuulemme äänesi, Pyhä Henki, että toimisimme Jumalan tahdon mukaan. Vie, Isä, meidät syvemmälle Sanaasi, että Pyhän tahtosi tuntisimme! Tätä tänään pyydämme, Jeesuksen nimessä. Aamen.

Tänä aamuna, 31.1.2012, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos rukoukseta, yhdyn siihen.
siunausta päivääsi.

Nurkkalintu kirjoitti...

Kiitos ja amen!

Kunpa suomalaiset nyt tarkkaan ajattelisivat, millaisia siemeniä kylvävät tulevaisuuteen, sillä jokainen päätös on istutettu siemen.

mummi kirjoitti...

Sylvi rakas, kiitos; Sinua siunata tahdon! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Nurkkalintu, kuinka oikeassa olet. Rukoillaan, että kaikki kylvöt ovat Jumalan mielen mukaisia! Mummi