torstai 26. huhtikuuta 2012

Herran varjelus.

Rakas Lähimmäiseni, herään kolmelta virkeänä. Seurusteltuani Isän kanssa, nousen kirjoittamaan Sinulle, ystäväni ja lukijani. Et vastannut minulle. Luulin, että Sinulla olisi ollut omakohtaisia kokemuksia eilisestä aiheestani. Minä kaipaan mielipiteitäsi. Ehkä pelkäät tätä ihmekonetta.

Tänään on rakkaan kummilapseni Elisan yksivuotispäivä. Onnea, pieni ystäväni, ja äitisi! Me tapaamme huomenna. Kaikki yhdeksän kummilastani tuon tänäänkin eteesi, Taivaallinen Isäni. Sinä tunnet heidät. Pidä Sinä heistä kaikista huolta tänäänkin. He ovat kaikki Sinun silmäteriäsi. Kiitos, että rakastat ja varjelet!

Hoida, Taivaallinen Isä, meitä kaikkia, jotka tänään eteesi tulemme. Anna voimaa voimattomalle, vahvista hervonneet polvet! Ole yksinäisen turva ja lähetä lähimmäinen hänen luokseen. Jeesus, Sinä, rakas Vapahtajamme, kiitos, että tänäänkin armahdat ja jäät luoksemme Pyhän Hengen kanssa. Kiitos johdatuksestasi ja Sanasi virvoittavasta voimasta. 

"Minä kohotan katseeni vuoria kohti. Mistä saisin avun? Minä saan avun Herralta, häneltä, joka on luonut taivaan ja maan. Herra ei anna sinun jalkasi horjua, väsymättä hän varjelee. Ei hän väsy, ei hän nuku, hän on Israelin turva. Hän on suojaava varjo, hän on vartijasi, hän ei väisty viereltäsi. Päivällä ei aurinko vahingoita sinua eikä kuunvalo yöllä. Hän varjelee sinut kaikelta pahalta, hän suojelee koko elämäsi. Herra varjelee kaikki sinun askeleesi, sinun lähtösi ja tulosi nyt ja aina." Psalmi 121.

Tänä aamuna, 26.4.2012, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Sinä olet hyvä kummi kun jaksat rukoilla kummilastesi puolesta. siis oikea kummi.
Tällaisia kummeja tarvitaan.
Paljon onnea ja siunausta 1v. kummilapsellesi.
siunausta myös sinun elämääsi.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, en ole ollut oikea kummi, kun en tuntenut vielä Jeesusta, enkä hänen tahtoaan, silloin,kun nuorena tulin kummksi. Nyt ei muuta voi tehdä, kuin rukoilla. Herra sen tekee! Siunausta myös Sinulle, Sylvi. Mummi