tiistai 17. huhtikuuta 2012

Rauhanruhtinas.

Rakas Lähimmäiseni, eilen tämä ihmekone yllätti jälleen. Se pienensi yhtäkkiä tekstin niin pieneksi, ettei mummi nähnyt mitä kirjoittaa. Ystävä kävi auttamassa, mutta asia tuli korjatuksi vain tilapäisesti. Tarvitaan konetohtoria! Eilen oli suuri halu kirjoittaa Sinulle Rauhanruhtinaasta. Silloin se ei onnistunut. Tänään on uusi aamu. Jeesus, anna rauhasi sydämiimme ja valaise päivämme!

Muistathan, että Jeesus toi rauhan sinne, missä Hän kulki. Kun Hän tapasi opetuslapsiansa noustuaan haudasta, Hän sanoi ensin "Rauha teille! Älkää peljätkö." Jeesus sanoi jäähyväispuheessaan: "Rauhan minä jätän teille, minun rauhani, sen mnä annan teille. En minä anna niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö." Joh. 14: 27. Tämä Jeesuksen lupaus on totta jokaisen ihmisen elämässä, jonka Jeesus on ottanut lapsekseen. Jeesus ottaa syntimme pois ja antaa tilalle rauhansa, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi. Rakas Lähimmäiseni, jos Sinulla ei tätä rauhaa ole, kutsu Jeesus elämääsi, Hän elää tänäänkin pelastaakseen meidät synnin ja kuoleman vankilasta.

Paavali opettaa meitä kolossalaiskirjeen kolmannessa luvussa näin: "Pukeutukaa siis te, jotka olette Jumalan valituita, pyhiä ja rakkaita, sydämelliseen armahtavaisuuteen, ystävällisyyteen, nöyryyteen, sävyisyyteen, pitkämielisyyteen, kärsikää toinen toistanne ja antakaa toisillenne anteeksi, jos kenellä on moitetta toista vastaan. Niin kuin Herra on antanut teille anteeksi, niin tekin antakaa. Mutta kaiken tämän lisäksi pukeutukaa rakkauteen, mikä on t'ydellisyyden side. Ja vallitkoon teidän sydämissänne Kristuksen rauha, johon te olette kutsututkin yhdessä ruumiissa, ja olkaa kiitolliset."

Rakas Jumala, auta meitä elämään lähellä Vapahtajaamme. Johdata meitä Pyhän Hengen kanssa ja auta luottamaan rakkauteesi ja huolenpitoosi, että Kristuksen rauha säilyy sydämissämme! Näytä meille kärsivät lähimmäisemme, että voimme heitä auttaa. Aamen.

Tänä aamuna, 17.4.2012, rakkaudella Mummi


2 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Huomenta!
Näillä koneilla on välillä ihmeellisiä temppuja. Ei niitä aina oikein ymmärrä.

Eilen toi auto minulle tilaamani sukukirjat. Otan niitä sitten mukaan runokurssille.

Siunausta tähän päivääsi lumisesta Hämeestä!

mummi kirjoitti...

Rakas runoystävä, tervetuloa runokurssille! Runosuoni on kyllä tukossa, mutta rasvataan siellä. Mummi