torstai 5. huhtikuuta 2012

Uusi liitto, liiton veri.

Rakas Lähimmäiseni, kun seuraamme Vapahtajaamme, kohtaamme Hänet tänään ehtoollisella opetuslastensa kanssa. "Ja heidän syödessään Jeesus otti leivän, siunasi, mursi ja antoi opetuslapsillensa ja sanoi: "Ottakaa ja syökää, tämä on minun ruumiini. Ja hän otti maljan, kiitti ja antoi heille ja sanoi: "Juokaa tästä kaikki, sillä tämä on minun vereni, LIITON VERI, joka monen edestä vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi. Ja minä sanon teille: tästedes minä en juo viinipuun antia ennenkuin sinä päivänä, jolloin juon sitä UUTENA teidän kanssanne Isäni valtakunnassa."

Rakas Lähimmäiseni, Jeesus tekee uuden liiton kaikkien ihmisten kanssa antaessaan ruumiinsa ja verensä ja uhratessaan itsensä, että me saamme elää Isän lapsina tässä maailmassa ja iankaikkisuudessa. Jeesus teki tässä uuden liiton kaikkien ihmisten kanssa. Sen sinettinä on Hänen Pyhä verensä, liiton veri. Tämä liitto on parempi liitto kuin se liitto, jonka Jumala teki Israelin kansan kanssa. Kun Jeesus sanoo, ettäei Hän juo viinipuun antia ennenkuin "teidän kanssanne uutena" Isän valtakunnassa, Hän sanoo olevansa mukana kun nautimme ehtoollista. Olen kuullut sanotuksi, että ehtoollispöytään osallituvat taivaan kotiin jo menneet omaisemmekin. Iloitsen aina ehtoollisella, että saan nauttia sen yhdessä Teuvon kanssa.

Sinulle, rakas Lähimmäiseni toivotan siunattua pääsiäisenaikaa ja toivon, että Sinä kiität kanssani Jeesusta tästä täydellisestä lahjasta, jonka kaikki saamme omistaa omaksemme: Rakas Jeesus, kiitos Sinulle ehtoollisen lahjasta. Kiitos, että saamme tulla kohtaamaan Sinut ehtoollispöytään. Kiitos, että veresi pesee pois syntimme ja saamme lähteä armahdettuina ja rauha ja ilo sydämessämme arkeemme. Ole ylistetty, Jeesus Kristus, Vapahtamme, ole ylistetty Kolmiyhteinen Jumala!

Tänä aamuna, 5.4.2012, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

mummi kirjoitti...

Kiitos Jukka-Pekka, kun palasit! Mummi

sylvi kirjoitti...

NÄIN ON JEESUS KUOLI SYNTIEMME TÄHDEN ETTÄ ME SAAMME ELÄÄ.
RAUHALLISTA PITKÄPERJANTAITA JA ILOISTA PÄÄSIÄISTÄ!

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Sylvi, Sinulle ja perheellesi myös Herran läsnäoloa pääsiäisenä! Samaa lahjaa kaikille lukijoilleni toivon tänä pitkäperjantaina.