sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Ylösnousemusriemua!

Rakas Lähimmäiseni, silmäni häkäistyvät pääsiäisaamun kirkkaudesta! On suuri ilo, on Vapahtajamme ylösnousemuspäivä! Iloitkaamme ja riemuitkaamme siitä kaikki yhdessä jo poismenneitten rakkaittemme kanssa! Rakas Lähimmäiseni, ole siunattu meidän Vapahtajassamme tänään ja joka päivä!

"Ja kun sapatti oli päättynyt ja viikon ensimmäisen päivän aamu koitti, tulivat Maria Magdaleena ja se toinen Maria katsomaan hautaa. Ja katso, tapahtui suuri maanjäristys, sillä Herran enkeli astui alas taivaasta, tuli ja vieritti kiven pois ja istui sille. Hän oli näöltään niinkuin salama ja hänen vaatteensa olivat valkeat kuin lumi. Ja häntä pelästyen vartijat vapisivat ja kävivät niinkuin kuolleiksi. Mutta enkeli puhutteli naisia ja sanoi heille: "Älkää te peljätkö, sillä minä tiedän teidän etsivän Jeesusta, joka oli ristiinnaulittu. Ei hän ole täällä, sillä hän on noussut ylös niinkuin hän sanoi. Tulkaa, katsokaa paikkaa, jossa hän on maannut. ja menkää kiiruusti ja sanokaa hänen opetuslapsilleen, että hän on noussut kuolleista. Ja katso hän menee teidän edellänne Galileaan; siellä te saatte hänet nähdä. Katso, minä olen sen teille sanonut."

Rakas Jeesus, me ylistämme ja kiitämme Sinua ylösnousemusvoitostasi ja rakkaudestasi, jolla valmistit meille Isän lapseuden! Sinä peset uhriverelläsi meidän sydämemme puhtaaksi synnin saastasta, että Pyhä Jumala voi ottaa meidät syliinsä ja rakastaa meidät terveiksi Sinun armossasi ja totuudessasi, Jeesus, Vapahtajamme! Ylösnousemusvoimasi, rakas Jeesus, kantaa meidätkin iankaikkiseen elämään Isän kotiin. Ole ylistetty, ylösnoussut Vapahtajamme! Ole ylistetty Kolmiyhteinen Jumala! Aamen.

Jeesuksen ylösnousemuksen päivänä, 9.4.2012, rakkaudella Mummi

5 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!
Terveisin Kirsti2

SinikkaHelena kirjoitti...

Pääsiäisen siunaus sinulle!

Nurkkalintu kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä!

mummi kirjoitti...

Rakkaat pääsiäisvieraani, Kirsti2,SinikkaHelena ja Nurkkalintu, kiitos, että tulitte ja yhdyitte pääsriemuun! Rauhaa Ylösnousseelta Teille jokaiselle kanssamatkaajilleni! Mummi

mummi kirjoitti...

Tervetuloa, Jukka Raivonen! Ylösnoussut Vapahtaja rakastaa Sinua Jumalallisella rakkaudella, yhdy kanssamme pääsiäisriemuun!