torstai 31. toukokuuta 2012

Jumala johdattaa!

Rakas Lähimmäiseni, on toukokuun viimeinen päivä! Tämäkin vuosi on hurahtanut jo puoleen, mummi ei tahdo jaksaa juosta mukana. Tässä hetkessä elän kiittäen Herraa, joka pitää meistä kaikista huolen! Päivän sana on Psalmista 68: "Hän on orpojen Isä ja leskien puoltaja, Jumala pyhässä asunnossaan. Hän antaa yksinäiselle kodin, hän päästää vangitut vapauteen."

Jos meidän joukossamme on joku, joka tuntee syyllisyyttä tai murehtii eilisiä töppäyksiään, nyt on aika käydä Isän eteen ja jättää Hänelle kaikki taakat. Voin vakuuttaa Sinulle kokemuksesta, että Jeesus vapauttaa meidät vapauteen! Hän armahtaa ja lohduttaa, Hän antaa rauhan, Hän auttaa meidät elämään tätä hetkeä vapaudessa! Taivaallisella Isällä on meitä kohtaan hyvä tahto!

Tänään on kevään juhlien suuri päivä. Onnea kaikille, jotka juhlivat koulujen päätöksiä ja valmistumisia! Jätetään tulevat jännittävätkin päivämme Isän eteen, Hän siunaa meitä ja vahvistaa meitä. Herra johdattakoon kaikkia uuteen astuvia, sopivaan työhön ja turvalliseen tukevaisuuteen! Isä, kuule kaikkien rukoukset ja johdata!

"Jo joutui armas aika ja suvi suloinen. Kauniisti joka paikkaa koristaa kukkanen. Nyt siunaustaan suopi taas lämpö  auringon, se luonnon uudeks luopi, sen kutsuu elohon. Oi Jeesus Kristus jalo ja kirkas paisteemme, sä sydäntemme valo, ain asu luonamme. Sun rakkautes liekki sytytä rintaamme, luo meihin uusi mieli, pois poista murheemme. Maan meren anna kantaa runsaasti lahjojas, tarpeemme meille antaa sun siunauksestas. Suo suloisuutta maistaa myös sielun sanassas, ain armos sille paistaa, niin on se autuas." Virsi 571:1,4 ja 6 säkeistöt.

Tänä aamuna, 31.5.2012, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kauniista tekstistä. Taitaa koulujen juhlat olla vasta lauantaina... Siunauksin.

mummi kirjoitti...

Kuulin monelta taholta, että juhlat ovat lauantaina, mutta eikö koulu loppunut jo 31.5. Onnea kaikille! Mummi

sylvi kirjoitti...

Kiitos! ihana laulurukous. Vahinko vaan että monessa paikassa on sen laulaminen jopa kielletty.
Täällä koululaki sanoo että mitään uskonnollista ei saa olla koulun päättäjäisissä. Ja jos päättäjäiset pidetään kirkossa niin ei ainakaan rukousta ei saa olla.

Hyvä kun ei rangaista kun kotona rukoillaa. Olihan se äitini aikana Inkerissä että papit vietiin siperiaan ja kirkot pistettiin kiinni.

Nyt 70v. jäkeen on huomattu mikä tuho siitä on tullut venäjällä ja nyt on taas kirkkoja saatu ottaa käyttöön, mutta täällä Ruotsissa ja Suomessakin taidetaan olla kirkkoa vastaa. Jumalasta ei saa puhua
Rukoillaan että päättäjät huomaisivat virheensä ja kääntyisivät taas Jumalan puolee,

Hyvää kesää sinulle. Taivaan Isä sinua siunatkoon.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi. puhut murheellisia asioita Virosta ja nykymenosta Siellä Ruotsissa ja meilläkin. Se on hyvin tärkeä rukousaihe meille kaikille, että kansana kääntyisimme Jumalan puoleen. Rukoillaan suurta herätystä, että Herra saisi eheyttää kansamme! Jumalan rakkaus voi muuttaa nuortemmekin kohtalon! Mummi