perjantai 4. toukokuuta 2012

Jumalan huolenpito.

Rakas Lähimmäiseni, raikas kevätaamu on vastassani ulko- ovella. Yölla on voinut olla pakkasta. Lämpöä on vain yksi aste. Aurinko on jo herännyt. Siniset orvokit antavat ilon aamuuni. Linnut vidertävät kevättä. Luoja pitää meistä huolen! Hän antaa aurinkonsa paistaa niin hyville kuin pahoillekin.  Hän lämmittää kaikki ne, joita palelee. Lämmintä, aurinkoista kevätpäivää toivotan Sinulle, rakas Lähimmäiseni! Minä Sain poikamme Jarin auttamaan kevättöissä. Herra siunatkoon kylvömme ja istutuksemme!

Sanan ajassa on lupaus Israelille ja meille: "Rakastakaa Herraa, Jumalaanne, totelkaa häntä ja pysykää hänelle uskollisina. Silloin te saatte elää, ja Herra antaa teidän aina asua siinä maassa, josta hän valalla vannoen antoi lupauksen teidän esi-isillenne Aabrahamille, Iisakille, ja Jaakobille." 5 Moos. 30:20. Päivän luvut: Ap.t. 20:2. Moos. 8

Rakas Jumala, kiitos huolenpidostasi ja rakkaudestasi meitä kaikenikäisiä lapsiasi kohtaan. Kiitos, että annat kaikille lapsille siunauksesi tänäänkin, varjelet koululaiset, siunaat työikäiset ja olet vanhusten turva. Jeesuksen armoon me saamme kaikki turvata. Otetaan omaksemme tämänpäiväinen lupaus! Aamen.

 Tänä aamuna, 4.5.2012, rakkaudella Mummi.

4 kommenttia:

tinttarus kirjoitti...

Amen. Huolenpitonsa ja rakkautensa on meidän jokaisen yllä. Se on niin mahtava lahja, että nöyränä painan joka päivä pääni kiitokseen. Kohotan katseeni korkealle ja ylistän suuruuttaan!

Kiitos tästä sanasta, jonka meille jaoit!

Iloa ja siunausta viikonloppuusi!

mummi kirjoitti...

Rakas tinttarus, kiitos kommentistasi. Toivotan Sinullekin iloista, Herran siunaamaa viikonloppua! Mummi.

sylvi kirjoitti...

Kiva kun saat apua.
Kiitos rukouksesta.
Meillä on hyvä isä.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, meillä on hyvä, rakastava Isä! Iloitsin päivästä Jarin kanssa. Hän auttoi monessa, saimme autonkin katsastettua. Kiitos hänelle. Mummi