sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Rakkauden laki.


Hyvää sunnuntaiaamua, Sinulle, rakas Lähimmäiseni. Tänään voimme mennä vielä Herättäjäjuhlille, kun jumalanpalvelus tulee televisiosta. Herra kanssasi tänä lepopäivänä!

Tämän sunnuntain sanan "Päivän sanasta" haluan viestittää Sinulle, jolla ei ole tätä pientä opastajaa: "Rakkauden laki. "Mutta teille, jotka minua kuulette, minä sanon:Rakastakaa vihamiehiänne, tehkää hyvää niille, jotka teitä vihaavat. Siunatkaa niitä, jotkaa teitä kiroavat, rukoilkaa niiden puolesta, jotka parjaavat teitä. Jos joku lyö sinua poskelle, tarjoa toinenkin poski. Jos joku vie sinulta viitan, anna hänen ottaa paitasikin. Anna jokaiselle, joka sinulta pyytää, äläkä vaadi takaisin siltä, joka sinulta jotakin vie. Niinkuin tahdotte ihmisten tekevän teille, niin tehkää te heille." Luuk. 6. 27-31.

"Herra, tämä läksy on vaikea. SEn ymmärtämiseen menee koko elämä ja silti asia jää kesken. Meissä itsessämme ei ole rakkautta, jolla voisimme rakastaa vihamiehiämme, meissä itsessämme ei ole laupeutta, jolla voisimme siunata niitä, jotka meitä kiroavat. Herra, tule sinä rakkaudeksimeidän välillemme. Lahjoita Pyhän Henkesi rauha, niin että sydämemme säilyisivät avoimina ja puhtaina."

Tänä aamuna, 15.7.2012, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos rukouksesta, johon yhdyin.

Ihana pyhäiltaa sinulle!

mummi kirjoitti...

Kiitos Sylvi, ystävä! Hyvää viikkoa Sinulle ja kaikille lukijoilleni! Mummi