keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kiitos huolenpidostasi, Jumala!


Rakas Lähimmäiseni, kiitos nousee sydämestä; olen saanut nukkua Isän sylissä seitsemän tuntia! Ystävien kanssa saimme siunata toisemme hyvälle levolle. Taas huomaan, kuinka Jumala on pitänyt minusta huolen. Eräänä päivänä Hän lähetti luokseni Lähimmäisen, joka halusi kunnostaa kotiani. Nyt saan käydä turvallisesti suihkussa. Ei tarvitse pelätä, että jalka tarttuu ammeen reunaan. Puhdas, stailattu kylpyhuone on iso ilo mummille. Jumalan huolenpidosta, johdatuksesta ja taitavista työntekijöistä kiitän joka päivä, kun suihkuun astun.

Jumalaa kiitän siitäkin, että Hän kantoi minua kaikki päivät, kun sairastin keuhkokuumetta. Häntä kiitän tänään terveistä keuhkoistani ja kauniista kesäpäivistä. Helle ei ole tänä kesänä kiusannut ollenkaan. Sinulle, rakas Lähimmäiseni ja kaikille rakkaillesi, rukoilen Jumalan hyvää huolenpitoa. Luotetaan Jumalan lupauksiin, Hän pitää meistä huolen!

Kiitos, rakas Jumala, siitä, että Sinä tiedät mitä me tarvitsemme. Kiitos, että armahdat, hoidat ja rakastat kaikkia omiasi, Jeesuksen Sinulle lunastamia lapsia! Aamen

Tänä aamuna, 18.7.2012, rakkaudella Mummi.
2 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Hyvin voin yhtyä kiitokseesi. Jumala hoitaa asioita, vaikka me välillä laittaisimme vähän vastaankin. Voi, miten hankalaa onkaan nöyrtyä ja myöntää, että minä saatankin olla väärässä joissakin asioissa. Vastaanpaneminen syö voimia, mutta Jumalan armo hoitaa sisuskuntaa.

Muistelin juttuasi vanhoista muovituoleista, kun istuimme pihalla yli 20 vuotta vanhoilla muovituoleilla. Eivät nekään ole ikuisia. Huonosti niitä on hoidettu ja ulkoilutettu kesät, talvet. Ilmeisesti pitää oppia näkemään myös, milloin jokin tavara on palvellut tarpeeksi kauan ja huomata heittää se pois. Monta juttua pitää oppia.

Kuvasi monta lammaslaumaa ovat ihania. Niitä ulottuu ihan horisonttiin asti.

Hyvää vointia sinulle, mummi!

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, kiitos ajatuksistasi. Kun niitä luin, tunsin istuvani vierelläsi muovituolilla. Tulit niin lähelle. Kiitos! Mummi