maanantai 9. heinäkuuta 2012

Jeesus paimentaa meitä.

Rakas Lähimmäiseni, Sinä varmaan iloitset siitä. että kesä hellepäivineen on vihdoin tullut. Ole onnellinen onnessasi! Mutta muista rukouksessa meitä, jotka kärsimme kuumuudesta, Meitä, jotka etsimme varjoa ja mieluiten makaisimme viileässä vedessä. Hellepäivät ovat meille monille tosi kova rasite.

Eilenkin oli hellepäivä, hiki valui koko päivän, mutta illalla messussa Herra ruokki minutkin voimalla korkeudesta niin, että yöllä rauhallista unta riitti aamukahdeksaan.
Uusi, nuori, Wille-pappi, Markuksen kesälomatuuraaja, toi meille siunaavan Sanan saarnan, josta miettimistä riittää koko viikoksi. Pitkästä aikaa tavattuamme, viivyimme kahvipöydässä pitkään, koska oli paljon keskusteltavaa. Kiitos, Jumala, Sanastasi ja seurakuntayhteydestä!

"Kaitse Jeesus, paimen hyvä, laumassasi minua. Eksyvä ja erehtyvä olen ilman sinua. Luonasi saan turvan parhaan, auta, etten koskaan harhaan läheltäsi joutuisi, laumastasi luopuisi." Virsi 378, ensimmäinen säkeistö.

Tänä aamuna, 9.7.2012, rakkaudella mummi.


4 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Tiedän, että helle on monelle rankka juttu. Jonkinverran minullekin, mutta pidän silti siitä, että kesällä on lämmintä.

Taivaan Isän siunausta päivääsi!

Runoystävä kirjoitti...

Täällä odottelen koko ajan, että alkaisi sataa ja ilma viilenisi. Toistaiseksi odotus on ollut turhaa.

Eilen meidän lauluryhmämme lauloi kirkossa. Mukavasti ne laulut jäävät sitten pitkäksi aikaa soimaan mieleen ja siunaavat ihan tavallisten puuhien keskellä.

Sinua lämpimästi ajatellen niin, että toivottavasti viileitä tuulia tulee luoksesi.

mummi kirjoitti...

Rakas Marja-Leena, minäkin pidän 20 asteen lämmöstä, mutta jos lämpö nousee 25-30 een, sydän ei jaksa pumpata,ja nestetasapaino järkkyy. Olen niin heikko eläjä. Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, kiitos viileistä tuulista, varjoja katselen myös helteellä. Ystävänlämmöllä minäkin ajattelen Sinua, runoystävä! Mummi