perjantai 20. heinäkuuta 2012

Pyhä Henki, Jeesuksen lahja.


Rakas Lähimmäiseni, ulko-ovella kohtaan iloiset grassit, pöydänsuuruiset  pelargoonit ja kuolevat orvokit. Huomaan, että tänään on mentävä  mieheni haudalle  vaihtamaan koko kesän runsaasti kukkineet orvokit syksyisempiin lajeihin. Toivottavasti löytyy kestävä ilo.

Sormipaikalla avaan Raamatun ja saan ihanan lupauksen Pyhästä Hengestä! Jesajalle Jumala ilmoitti Pyhän Hengen voiman: "Näin on hamaan siihen asti, kunnes meidän päällemme vuodatetaan Henki korkeudesta. Silloin erämaa muuttuu puutarhaksi, ja puutarha on metsän veroinen ja erämaassa asuu oikeus, ja puutarhassa majailee vanhurskaus. Silloin vanhurskauden hedelmä on rauha, vanhurskauden vaikutus lepo ja turvallisuus iankaikkisesti, ja minun kansani asuu rauhan majoissa, turvallisissa  asunnoissa, huolettomissa lepopaikoissa." Jes. 32: 15-18.

Kiitos, rakas Jumala, että Sinä puet meidät voimalla korkeudesta, Sinä vanhurskautat meidät! Sinä otat meidät sylihoitoosi Jeesuksen työn tähden. Pyhä Henki tuo Sinun rauhasi sydämeen ja rakkautesi turvan jokaiseen päivävään aina iankaikkisuuteen asti. Kiitos, rakas Jumala, Pyhän Hengen läsnäolosta, johdatuksesta ja voimasta meidän jokapäiväisessä elämässämme. Kiitos, että Jesajalle Hänet ilmoitit 700 vuotta ennen Jeesuksen syntymää. Aamen

Tänä aamuna, 20.7.2012, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Aamen.

sylvi kirjoitti...

Siunausta päivääsi.
Voimia haudalla käymiseen.

Kirsti kirjoitti...

Kaunis kuva ja voimistava teksti. Kirsti 2

mummi kirjoitti...

Rakkaat ystäväni, Runoystävä, Sylvi ja Kirsti2, kiitos rakkaudenviesteistänne. Kannustatte Mummia. Herran hoitoa Teille ja kaikille lukijoilleni!