sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kirkastussunnuntai.


Rakas Lähimmäiseni, suotuisaa sunnuntaiaamua Sinulle! Eilen oli leppoisa kesäpäivä. Oli hyvä kävellä Stundarsin pihoilla ja eläytyä koululaiseksi 1903 vuoden koulupäivään. Siisteys ja tapakasvatus olivat silloin kunniassa. Kotimatkalla katselimme taidetta Dammenissa ja hyvä retkipäivä huipentui ystävän valmistamaan päivälliseen. Kiitos, ystäväni!

Tänään on kirkastussunnuntai. Jeesuksen opetuslapset Pietari, Jaakob ja Johannes saivat nähdä Jeesuksen kirkastettuna. Läsna olivat taivaalliset todistajat Mooses ja Elia. Silloin kuului pilvestä Isän ääni: "Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt; kuulkaa häntä." Pietarista hetki oli ennenkokemattoman hyvä, ja hän olisi halunnut rakentaa siihen kolme majaa ja jäädä pidemmäksi aikaa, mutta "kun he nostivat silmänsä, eivät he nähneet ketään muuta kuin Jeesuksen yksinänsä."

Rakas Jumala. anna meillekin taivashetki, jossa emme näe muuta kuin Jeesuksen yksinänsä! Kun meillä on yksin Jeesus, olemme niin lähellä sydäntäsi, rakas Isä, että Pyhä Henki avaa meille rakkautesi koko syvyyden ja haluamme jäädä siihen asumaan! Kiitos, Kolmiyhteinen Jumala! Aamen.

Tänä aamuna, 22.7.2012, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: