keskiviikko 1. elokuuta 2012

Historian havinaa.


Rakas Lähimmäiseni, toivon, että olet saanut nauttia kesäisistä päivistä ja marjoista! Minäkin olen iloinnut aurinkoisista päivistä, kun helle on pysynyt poissa. Olemme harrastaneet lähimatkailua, tehneet kävelyretkiä ystävän kanssa.

Eilen tutustuimme vaasalaiseen nähtävyyteen Braageen. Mennyt aika tuli eteemme morsiustaivaineen ja savusaunoineen. Lasten kanssa yhdessa etsimme tietä Jotulin tarhassa ja haistelimme kalastajamajan tunnelmaa. Hyvän aikamatkan päätteeksi nautimme vohvelikahvit, jotka ehtoisat emännät meille valmistivat. Kävelyretkellä Willan puistossa sulatimme kokemaamme. Ei mikään hassunpi elämys, suosittelen, eikä maksa paljon!

Joukossamme olleita pikkupoikia vanhat esineet tuntuivat kiinnostavan. Kuva menneeseen aikaan jäsentyy lapsen mielessä, kun hän näkee museotavaraa. Menneet sukupolvet ovat saattaneet meidät tähän päivään. Heille kunnia ja kiitos!

Kiitos, rakas Jumala, siitä, että olet kantanut menneitä sukupolvia, niinkuin Sinä kannat meitäkin, jotka Sinä, Isä, olet Jeesuksen palastustyön kautta kutsunut yhteyteesi. Sinä, Jumalamme, olet siunannut leivän kaikkina aikoina, auta, että mekin kasvojesi edessä  ruokamme siunaamme. Aamen.

Tänä aamuna, 1.8.2012, rakkaudella Mummi.


4 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Hieno kuva!
Kyllä kesä on ollut ihanaa. Todellakin mielen täyttää kiitollisuus,että taas on saatu kokea kesäaika.
Siunausta sinulle! Terveisin Kirsti2.

sylvi kirjoitti...

Kiva kun olet saanut nauttia kesästä toisten seurassa.
Kiitossia saamme olla Taivaan Isälle kaikesta menneestä ja myös kesästä joka vielä jatkuu.

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti2, tämä kesä on ollut siunaava meille kaikille, jotka emme hellettä kestä. Herra pitää meistä huolen, iloitaan! OLe siunattu! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, omista rakkaista ja ystävistä kiitämme ja hyvästä yhdessäolosta kesäaikana, olen kanssasi samaa mieltä. Iloitaan! Mummi