tiistai 20. marraskuuta 2012

Jumala hallitsee kansojakin.

Rakas Lähimmäiseni, rukoilemme edelleen, että Herra varjelee Israelin. rukoillaan, että rauha palaa Lähi-Itään. Rohkaisun siitä, että Jumala valvoo kansoja saan, kun avaan Raamatun, ja saan Jesaja 17:13 alleviivatun jakeen: "Kansakunnat kohisevat, niinkuin suuret vedet kohisevat, mutta hän nuhtelee niitä, ja ne pakenevat kauas; ne karkoitetaan niinkuin akanat tuulessa vuorilla, niinkuin lentävät lehdet rajuilmassa." Ei vaivuta pelkoon, vaan nostetaan päämme, me Isän lapset, ja rukoillaan. Jumala hallitsee kansojakin.

Jumalan rakkaus, Jeesuksen veri ja Pyhän Hengen voima, ovat Kolmiyhteisen Jumalan voittovoima maailmasta. Jeesus on voittanut maailman vallan! Rakkaus sulattaa vihan, anteeksiantamus pehmittää katkeruuden ja Pyhän Hengen voima on suurin voima maailmassa. Se on voittovoima. Se on Jumalan ylösnousemusvoima!

Kiitetään ja ylistetään Kaikkivaltiasta Jumalaa! Lauletaan ylistystä, me Isän lapset: "Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan olemme kaikki hiljaa kätketyt. Me saamme luottaa uskolliseen Luojaan, yhdessä käydä uuteen aikaan nyt. Jos ahdistuksen tie on edessämme, myös silloin Kristus meitä kuljettaa. Annamme Isän käsiin elämämme. Hän itse meille rauhan valmistaa. Suo, Herra toivon kynttilöiden loistaa, tyyneksi, lämpimäksi liekki luo. Valaiset pimeän, voit pelot poistaa. Jää keskellemme, Kristus, rauha tuo! Kun pahan valta kasvaa ympärillä, vahvista ääni toisen maailman, niin, että uuden virren sävelillä kuulemme kansasi jo laulavan. Hyvyyden voiman uskollinen suoja piirittää meitä, kuinka käyneekin. Illasta aamuun kanssamme on Luoja, Häneltä saamme huomispäivänkin." Virsi 600.

Tänä aamuna, 20.11.2012, rakkaudella Mummi.
2 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Huomenta, Mummi!
Kylläpä kirjoitat taas ihan täyttä asiaa. Näkökulma asioihin saattaa muuttua, mutta tosiasiat eivät.
Rukoillaan edelleen Israelin puolesta.
Siunausta tähän päivääsi!

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, kiitos, kun tulet luokseni, olen ollut kauan yksin


Rakas runoystävä, kiitos kun kommentoit! Kauan olen ollut yksin ajatuksineni, monet kulkevat ohi. Mummi