perjantai 9. marraskuuta 2012

Jumalan rakkaus.

Rakas Lähimmäiseni, eilen olin rakkaiden ihmisten kanssa pari tuntia Isän hoidossa Korkeamäen lähetyspiirissä. Se on minulle rakas piiri, vedin sitä piiriä kymmenkunta vuotta, ennenkuin Jumala johdatti minut etsimään lähimmäisiä keskustasta.

Suuri joukko rakkaita ihmisiä oli läsnä. Tutkimme Psalmia 119 ja luin "Ihmekirjastani" pari lukua. Luin sen luvun, jossa kestävimpään rukoukseeni vastattiin, kun aamuhetkessä Jumala otti mieheni Teuvon omaksi lapsekseen. Silloin meidän avioliittomme muuttui. Vasta silloin ymmärsimme kuinka Pyhä Henki yhdistää kaksi ihmistä yhdeksi. Sinä, rakas lähimmäiseni, jatka rukousta, että puolisosi tulisi uskoon. Herra vastaa Sinulle! Silloin avioliittonne uudistuu. Jumalan rakkaus lävistää teidät!

"Rakkaani, rakastakaamme toinen toistamme, sillä rakkaus on Jumalasta, ja jokainen, joka rakastaa on Jumalasta syntynyt ja tuntee Jumalan." Tämä lause osui silmiini, kun avasin Raamatun aamulla. Johannes, Jeesuksen rakkain opetuslapsi tietää, mitä meille puhuu. Jumalan rakkaus oli vallannut hänet.

Lähetyspiirissä koimme Jumalan rakkauden läsnäolon. Mekin olemme Jumalan lapsia ja Pyhä Henki asuu meisssä. Henki yhdistää meidät! Siitä kiitimme erotessamme. Johannes jatkaa: "Siinä on rakkaus - ei siinä, että me rakastimme Jumalaa, vaan siinä, että hän rakasti meitä ja lähetti ainoan Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi." I Joh.4: 7 ja 10.

Kiitos, rakas Isä, rakkaudestasi! Sinun rakkautesi on elämämme suola ja täyttymys. Kiitos lähetysyhteydestä! Aamen.

Tänä aamuna, 9.11.2012, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Kiitos tämän aamun rohkaisusta!
Iloa ja valoa päivääsi täältä aurinkoisesta Hämeestä!
Jeesus kosketti kipeää olkapäätäni ja otti siitä kivut pois. Kiitetään siitä!

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, on meillä ilo kiittää voimallista Jumalaa! Kun me anomme, Hän ottaa kivut pois. Jeesus on kipujen mies ja sairauden tuttava! Kunpa me kaikki uskoisimme! Mummi