keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Jeesus antaa vapauden.


Rakas Lähimmäiseni, herään pirteänä nukuttuani kahdeksan tuntia. Näen, että piha on kuivunut lätäköistä. Pakkasta on viisi astetta. Isä valmistelee lumen tuloa! Hyvä niin, sillä pimeinä iltoina lumen valoa on tullut ikävä.

Muistatko Sinä, Lähimmäiseni, Raamatusta samarialaisen naisen, joka ammensi vettä Jaakobin lähteestä, Joh. 4: 5-42.  Tutkimme eilen raamattupiirissä tuon naisen ja Jeesuksen kohtaamista.  Jeesus muutti naisen elämän, niinkuin Hän muuttaa jokaisen kohtaamansa. Pelokas, masentunut ja ihmisiä karttava nainen lähti vedenhakuun keskipäivällä, jolloin ihmisiä liikkui vähän. Jeesuksen kohdattuaan, hän lähti iloiten kertomaan ihmisille, että hän on kohdannut miehen, joka tiesi hänestä kaiken. Jeesus vapautti naisen vapauteen! Nainen näki totuuden itsestään ja Jeesus antoi hänelle elävää vettä, joka kumpuaa iankaikkiseen elämään. Jeesus pesi pois hänen syntinsä ja antoi sydämeen rauhan ja ilo!

Kiitos, Rakas Jeesus, Sinun ihmeellisestä pelastusvoimastasi! Kiitos, että tänäänkin kohtaat masentuneita, ahdistuneita ihmisiä kaikkialla, missä kuljet. Kiitos, että Sinun rakkautesi ilosanoma muuttaa maailmaa! Ole ylistetty, Jeesus, Vapahtajamme!

Tänä aamuna, 28.11.2012, rakkaudella, Mummi.

Ei kommentteja: