perjantai 2. marraskuuta 2012

Pyhien yhteys.

Rakas Lähimmäiseni, tyhmyydestä sakoitetaan! En muistanut, että olen kolmella plussalla allerginen varastopölylle. En suojannut keuhkojani ja nyt olen ollut niin tukossa, niin tukossa! Mutta, Sinä, Isä, olet ollut kanssani ja antanut armollisen unen hetkittäin. Kiitos, että hoidat! Ystävät ovat myös auttaneet monessa, kiitos Teille!

Huomenna on pyhäinpäivä. Kuun alkuun tulee Teuvon nimi- ja syntymäpäivä. Tänään menen haudalle sytyttämään kynttilän ja jos löydän kauniita ruusuja, vien ne rakkaani haudalle. Samalla saan myös hyvän kävelylenkin, ja keuhkot vahvistuvat. Huomenna on Radio Vaasassa hengellisen musiikin haaste- toivekonsertti lähimmäisten joulutukemiseksi klo 10-12.30. Kuuntele Sinäkin, Vaasan poliisipiirin alueen ystävä, ja tue, jos mahdollista! Hyvää juhlapäivää Sinulle ja perheellesi, rakas Lähimmäiseni!

"Enkeli näytti minulle elämän veden virran, joka kristallinkirkkaana kumpuaa Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta. Kaupungin valtakadulla, virran haarojen keskellä kasvoi elämän puu. Puu antaa vuodessa kahdettoista hedelmät, uuden sadon kerran kuukaudessa, ja sen lehdistä kansat saavat terveyden. Mikään ei ole enää kirouksen kahleissa. Kaupungissa on Jumalan ja Karitsan valtaistuin, ja kaikki palvelevat Jumalaa. He saavat nähdä hänen kasvonsa, ja heidän otsassaan on hänen nimensä. Yötä ei enää ole, eivätkä he tarvitse lampun tai auringon valoa, sillä Herra Jumala on heidän valonsa. He hallitsevat kuninkaina aina ja ikuisesti." Ilm. 22. 1-5.

Kiitos, rakas Jumala, tästä ilmestyskirjan kuvasta! Rakkaamme saavat nähdä kasvosi ja olla aina Sinun lähelläsi! Varjele meidätkin ominasi, että pääsemme lepoosi, sitten kun Sinä kutsut meidät. Ole ylistetty, Kolmiyhteinen Jumala, siitä, että otat meidät armoihisi ja rakkautesi valoon jo tässä ajassa! Kiitos Pyhien yhteydestä! Jeesuksen nimessä. Aamen.

Tänä aamuna, 2.10.2012, rakkaudella Mummi2 kommenttia:

Terttumarja kirjoitti...

Kiitos kun muistutit tuosta haaste-toivekonsertista, olen sitä kuunnellut jo useamman kerran ja mainostanut ystävillekin.
Sopivaa hengellistä musiikkia Pyhäinpäivänä.
Hyvää vointia ja Hyvää Pyhäinpäivää sinulle Mummi!

mummi kirjoitti...

Rakas Rosina, kiitos kun kuuntelet hyvää hengellistä musiikkia. Se on meille iloksi ja puuttessa oleville lähimmäisille jouluateriaksi. Kiitos! Mummi.